A Haberkorn Fairtool az ön megbízható partnere személyesen és online
Haberkorn Fairtool Kft. az osztrák hátterű és az európai kereskedelemben jelentős szereplőnek számító műszaki termékforgalmazó, Haberkorn Holding AG magyarországi leányvállalata. Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari cégek számára szükséges szerszámok, méréstechnikai eszközök, csiszolástechnikai, forgácsolási, munkavédelmi és műszaki termékek, úgymint ipari tömlők, gépelemek, tömítéstechnikai és hidraulikai elemek. A sokrétű kínálat, a minden termékcsoportra jellemző nagy áruválaszték, a szaktanácsadás és a termékekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások tesznek minket a terület specialistájává. Logisztikai szolgáltatásainkkal és e-business megoldásainkkal vevőink időt és pénzt takaríthatnak meg.

A csoport

Az 1932-ben alapított, wolfurti (Vorarlberg) székhelyű családi vállalkozás 1300 alkalmazottal és 16 telephellyel, Ausztria vezető műszaki kereskedő cége és jelentős piaci szereplő Kelet-Európában. Ezen kívül, Németországban, Svájcban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban, Szlovákiában és Szerbiában helyi leányvállalatokkal vagyunk jelen. Ismerjük a helyi lehetőségeket és sajátosságokat. Saját és külső tanácsadóink, gyorsan és személyre szabottan tudják ipari vevőink egyedi igényeit kielégíteni.

Haberkorn Fairtool Kft. Magyarország

A magyar piacon szinte egyedülálló vállalkozás jött létre 2019. július 1-én a Haberkorn Kft. és a Fairtool Kft. egyesülésével. Ezzel a fúzióval egy erősebb és versenyképesebb cég alakult, mely az ipari cégek és a kereskedők teljeskörű beszállítójává válik. Egyedülállóan széles áruválasztékkal, termékekhez kapcsolódó és logisztikai szolgáltatásokkal igyekszünk az ipari termelés és karbantartás összes feladatára megoldást nyújtani. Célunk, hogy partnereink mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő eszközt választhassák, a legjobb ár/érték arányban. Az általunk forgalmazott termékek teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek.Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vevőink gyors, szakszerű kiszolgálásban részesüljenek, és partnereink teljes körűen elégedettek legyenek. Szolgáltatásaink magas színvonalát az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány biztosítja.

Kollégánk ajánlása

„A modern munkakörnyezet és a kiváló csapat miatt szeretek a Haberkorn Fairtoolnál dolgozni.“ /Éger Tibor üzletvezető

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink