A H1 Systems egy sokoldalúan gondolkodó, fejlődő vállalkozás, ahol számos tervező mérnök dolgozik olyan projektek megvalósításán, ahol a Megrendelő biztonság és technológiai hatékonyság iránti vágya találkozhat a mérnök egyedi, koncepcionális ötleteivel.

Az adatközponti, a biztonságtechnikai, valamint az integrált épületfelügyeleti rendszerek piacának nemzetközi vérkeringésébe bekapcsolódva a legmodernebb technológiai megoldásokat kínáljuk partnereinknek.

Több évtizedes tapasztalattal biztosítjuk Ügyfeleinknek azt a szakértelmet, amelyet cégünk egyes szakterületein dolgozó munkatársaink szoros együttműködése és elhivatottsága eredményez.

A H1 Systemsnél olyan mérnöki szürkeállomány található, mely az országban egyedülállónak mondható. Ennek köszönhetően több, sikeresen lezárt projektet tudhatunk magunkénak akár barna-, akár zöldmezős beruházásként, melyek nagyságrendje a több tízmilliótól a több milliárdos értékhatárig terjed.

Rendszerszintű gondolkodásunknak köszönhetően mindig teljes, koncepcionális támogatást nyújtunk. Nem egy-egy részfeladatra fókuszálunk, hanem konzultálunk, és olyan összetett megoldást kínálunk, mely hosszútávon megtérül és elégedettséget eredményez. Újonnan tervezett rendszer esetén igyekszünk mindig olyan ajánlatot összeállítani, mely biztosítja, hogy a befektetett idő, energia és anyagi ráfordítás a jövőben megtérüljön.

Meglévő rendszerek esetén energetikai szakmérnök munkatársainkkal képesek vagyunk a teljes rendszert biztonsági és energiahatékonysági szempontok szerint auditálni, és ezt követően javaslatot tenni a szükséges módosításokra.

A H1 Systems rendelkezik olyan magasan kvalifikált szakemberrel, aki sikeresen elvégezte az Uptime Institute akkreditált TIER Designer képzését, és ezáltal jogosulttá vált meglévő adatközpontok biztonsági minősítésére, illetve új adatközpontok TIER követelmények szerinti tervezésére.

Igyekszünk folyamatszemléletünket érvényesíteni, és akár a tervezéstől a kivitelezésen át a rendszerek üzemeltetésére vonatkozóan is készek vagyunk megoldást kínálni.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink