Gravitáció - Ahol otthona valóra válik
Családi vállalkozásunk – a Gravitáció Kft. – mára nem csak az észak-nyugati régióban piacvezető, hanem az egész ország területén meghatározó épületgépészeti kis- és nagykereskedelmi szolgáltatójává vált. Immáron több mint 35 éve (1984-ben alakult) kínálunk vásárlóinknak minőségi építőanyagot, épületgépészeti és fürdőszobai termékeket.

Büszkék vagyunk rá, hogy palettánkon megközelítőleg 30.000 különféle termék érhető el, melyek segítségével akár komplett generál kivitelezési és házfelújítási projektek valósíthatóak meg.

A Gravitáció mint munkaadó

Vállalatunk családi vállalkozásból nőtte ki magát a régió meghatározó kereskedésévé. Jelenleg több, mint 100 fő építi nap, mint nap, négy különböző telephelyen.        

A cégméret és az árbevétel gyors növekedése ellenére a mai napig jellemez minket az emberközpontúság, a családias légkör, illetve az a törekvés, hogy az akár újféle megoldásokat igénylő problémákat csapatban oldjuk meg. Csapataink így – egyfajta egymásrautaltságban – a vállalattal együtt fejlődnek, a tapasztaltabb kollégáktól pedig mindig van lehetőség ellesni a mesterfogásokat.

Stabil és tisztességes gazdálkodást folytatunk, és ügyelünk rá, hogy a kollégák minden hónapban határidőre megkapják a juttatásaikat. Az anyagi megbecsülésen túl számíthatnak ránk abban is, hogy támogatásunkkal meg tudják szerezni azokat a naprakész szakmai ismereteket, melyek az általunk megkívánt standardhoz szükséges. Szakmai és csapatépítő jellegű rendezvényeink egyaránt népszerűek.

Szellemi és fizikai dolgozók jelentkezését egyaránt várjuk. Értékeljük a szakmában megszerzett tapasztalatot, de gyakornokok számára is biztosítunk helyet.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink