2020 óta vállaljuk magán házak, irodák, egyéb létesítmények takarítását. Célunk, hogy a megrendelő mindig maximálisan megelégedjen a munkánkkal. Természetesen számunkra fontos a diszkréció és a megbízhatóság, így csak is kizárólag olyan embereket szűrtűnk a csapatunkba akikben mi is maximálisan megbízunk.

Takarítási szolgáltatásunk 2015-ben kezdődött el, mint egyéni vállalkozás, az évek folyamán egyre bővültek a megrendeléseink, valamint a partnerkörünk, melynek köszönhetően 2020 márciusában az egyéni vállalkozás korlátolt felelősségű társasággá alakult.

Cégünk számára fontos, hogy megrendelőink, partnereink számára maximális szolgáltatást nyújtsunk, valamint jó kapcsolatot ápoljunk velünk. Számunkra nem csak addig fontos egy ügyfél amíg sikeres megállapodást nem kötünk.

Munkatársaink lelkiismeretesen és felelősségteljesen végzik a munkájukat, továbbá fontos a számunkra, hogy munkatársaink tisztában legyenek a legújabb tisztítási technikákkal ezért folyamatosan képezzük őket, mindezzek mellet a legfontosabb a megbízhatóság ezért munkatársaink rendszeres belső átvizsgáláson esnek át. Minden munkatársunk rendelkezik hatósági erkölcsi bizonyítvánnyal.

Cégünk rendelkezik felelősségbiztosítással, mely biztonságot és nyugalmat nyújt partnereink számára.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink