Globál Sport Kft. – „ahol a Sport és az Építőipar találkozik!"

A Globál Sport filozófiája:
-    A legszélesebb sportburkolat palettát kínáljuk ügyfeleinknek.
-    Speciálisan ezen célokra alkalmas pályaépítő- és karbantartó gépekkel rendelkezünk.
-    Társaságunk Európa legstabilabb anyagbeszállítóival áll kapcsolatban.
-    Képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására.
-    Hazai és nemzetközi referenciákkal rendelkezünk.
-    Mindezeken felül a Globál Sport Kft. a gyorsabb kivitelezés érdekében saját eszközparkkal rendelkezik.

25 év - Közel 1 millió négyzetméter megépített sportburkolat.

A Globál Sport Kft. ma Magyarország egyik vezető sportpályaépítő vállalata. Ezzel együtt szakmai műhelyként, „iskolaként” is funkcionál.
-    1996-ban a Globál Sport Kft. kivitelezte a Margitszigeti Atlétikapályát, amelyet 2020-ban szintén Társaságunk újított fel.
-    2011-ben újabb mérföldkőhöz érkezett a Globál Sport Kft. ekkor indult el az akkori nevén még Ovi-Foci program, mai nevén Ovi-Sport program. 
-    2012-ben Európa egyik legnagyobb, és legkorszerűbb edzőkomplexumának, a Debreceni Futball Akadémia műfüves pályáinak kivitelezése is a Globál Sport Kft. nevéhez fűződik. A létesítményben 68.080 m2 élőfüves és 20.861 m2 műfüves sportfelületet alakítottunk ki.
-    A 2012-es év egyik legfontosabb pillanata az volt, amikor az MLSZ bizalmat szavazott a Globál Sport Kft.-nek, és megbízta a műfüvespálya-építési programjának a műfűvel és kvarchomokkal történő kiszolgálásával. 
-    2014-2015. között Társaságunk készítette el az 5 kilométer hosszú Margitszigeti futókör rekortán burkolatát is.   
-    Nemzetközi szinten is letettük már kézjegyünket a sportpályaépítés területén: Norvégiában, Kolozsvárott, Aradon és Nagyváradon is épültek kivitelezésünkben kül- és beltéri sportpályák.
-    2018-ban kapott megbízást cégünk az Újpest Tábor utcai telephelyén lévő sportpályák kivitelezésére.  Összesen 3 élő- és 2 műfüves pályát és 1 kisműfüves pályát kiviteleztünk. 
-    2019-ben kivitelezte a Globál Sport Kft. a debreceni Teknős-Teniszcsarnok négy, fedett teniszpályáját is.
-    2019-2021. Nyíregyházi Atlétikai Centrum kül- és beltéri sportburkolatainak kivitelezése
-    2021. Szent László Görögkatolikus Gimnázium és Technikum fedett, multifunkcionális sportpályájának a kivitelezése, amely hiánypótló beruházás a város életében.
-    2021. Magyarországon először a Globál Sport Kft. telepített Hatko Hibridgrass pályát a kisvárdai Várkerti Stadionban.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink