A GEFCO több, mint 69 éves tapasztalatának és globális hálózatának köszönhetően Európa 10 legjobb vállalata között szerepel. Tevékenysége 150 országra terjed ki, és forgalmának csaknem a felét Franciaországon kívül bonyolítja le.

A GEFCO Magyarország Kft. központi irodája Budapesten, 7000 m2-es raktárbázisa Biatorbágyon található. Legnépszerűbb szolgáltatásai, a közúti szállítmányozás és a készjármű-szállítás mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a tengeri, légi, valamint vasúti szállításokra is. Az elmúlt években mind jövedelmezőségben, mind létszámban folyamatos növekedést mutat a vállalat, 2020-ban az alkalmazottak száma már több, mint kilencven fő.

A GEFCO globális hálózatának adottságait kihasználva versenyképes feltételeket és minőségi, magas színvonalú, egyedi logisztikai megoldásokat biztosít ügyfelei számára az ellátási lánc minden szintjén.

A Csoport 69 éves szállítmányozásban szerzett szakértelmére és tapasztalatára támaszkodva egyedi megoldások széles választékát nyújtjuk ügyfeleink számára az ellátási lánc minden szintjén.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink