A Gebrüder Weiss Ausztria legrégebbi szállítmányozó és logisztikai vállalata, amely a mai napig családi tulajdonban van (a Weiss és a Jerie családoké). A vállalat több, mint 500 éve folyamatosan fejlődik tovább, és a szállítmányozási és logisztikai piac globális szereplőjévé nőtte ki magát.

A Gebrüder Weiss nem csak árukat és adatokat mozgat, hanem embereket is, akik a vállalat hálózatával belső vagy külső kapcsolatban állnak. Az előremutató gondolkodásnak és az innovatív ötleteknek köszönhetően ügyfeleinkkel közösen haladunk a jövőbe. A GW világszerte a szállítási láncok optimalizálásán és irányításán dolgozik. Nemzetközi hálózatunk révén globális megoldásokat biztosítunk ügyfeleink számára. Elsődleges célunk a szolgáltatás kiválósága.

Szolgáltatásainkat és termékeinket ebben a szellemben kínáljuk – garantáljuk ügyfeleink maximális elégedettségét. Tisztában vagyunk gazdasági és kereskedelmi felelősségünkkel, ezért mindig az erőforrás-kímélő megoldásokat részesítjük előnyben. Jó tőkeellátottságú és a bankoktól csekély mértékben függő, független vállalatként kiterjedt szolgáltatási portfólióval rendelkezünk – a Gebrüder Weiss mindig fenntartható, felelősségteljes és gazdaságos módon jár el.

A GW víziója erre a függetlenségre épít. Nem negyedévekben, hanem generációkban gondolkodunk: Mi a legjobb, nem pedig a legnagyobb szállítmányozási és logisztikai szolgáltató kívánunk lenni.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink