Profi ingatlanost faragunk Belőled! :)
Üdvözlünk a GDN Ingatlanhálózatnál! A GDN-nél mindenki megvalósíthatja önmagát! Folyamatosan fejlesztheted magad oktatásainkon, tréningjeinken! Szakmai előrelépésedhez minden eszközt és háttértámogatást megadunk Neked, hiszen közös érdekünk, hogy az erősségeidre alapozva értéket teremthess!

Hogy miért a GDN?

… mert aki a GDN csapatába tartozik érvényesülhet, szakmai- és személyes fejlődést érhet el, nálunk mindenkit átjár a lelkesedés, jókedv, és ezek által leszünk mi, így együtt A LEGJOBBAK egy helyen…! 2012-ben azzal az alapelvvel kezdtük a hálózatépítést, hogy ha elégedett az ügyfél, akkor elégedett a munkatárs, egymásra ható és visszaható összefüggésként. Ezen elv mentén építkezünk, ennek rendelünk alá, ha kell fölébe mindent, ennek a szellemiségnek az oltárán áldozunk: sikerrel! A GDN Ingatlanhálózat stabil, erőteljes, és élenjáró ingatlanpiaci szereplő, versenytársaink, ügyfeleink, szakmai partnereink számolnak velünk!

Téged is keresünk!

Azokat a talpraesett, öntudatos és pörgős, leendő kollégákat keressük, akiket a kihívások éltetnek, akik nem szeretnek unatkozni, és akik szeretnek olyan közegben dolgozni, ahol nem csak munkatársakat, de barátokat is találhatnak!

Mit jelent a GDN csapatához tartozni!

Munkatársaink a véleményüket mindenről elmondhatják, nyitott fülekkel és tárt karokkal várjuk ötleteiket, javaslataikat, kéréseiket! Minden munkatársunk a GDN szellemiség és filozófia aktív nagykövete. Amit mondanak, ahogyan érzik magukat és amilyenné válnak, az maga GDN, minden egyes kollégánk maga a GDN.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink