A Gartner céget Peter Gartner alapította 1918-ban. Azóta Ausztria egyik legnagyobb fuvarozási vállalatává váltunk. Fejlődésünk nemzetközileg is megfigyelhető a 8 országban található 19 telephellyel. Minden alkalmazott fontos vállalkozásunk sikeréhez, mert csak együtt tudunk többet elérni!

SZÁMOK, ADATOK, TÉNYEK

A Gartner csoport jelenleg 8 országban található 19 telephellyel képviselteti magát, és összesen 4165 embert foglalkoztat.
A Gartner fuvarozó vállalat ma már egy több mint 2000 vontatóegységből és több mint 2700 pótkocsiból álló környezetbarát flottával rendelkezik. Egyetlen vontató évente 120.000 km-t tesz meg és összesen 900.000 közúti szállítást hajtva végre. Átlagosan 12% üres kilométerrel évente körülbelül 80 millió liter dízelre van szükség. A berendezés megfelel a legújabb ökológiai előírásoknak, mi mégis megpróbáltuk a lehető legtöbb szállítást a síneken lebonyolítani. 1400 konténerrel 32.000 vasúti szállítást bonyolítottunk le évente.

A GARTNER CSALÁD

Az alapítónk, Josef Peter Gartner ihlette és a nemzedékről nemzedékre átadott értékeink által vezérelve kínálunk ügyfeleink számára szállítási, intermodális és raktározási szolgáltatásokat, valamint több mint 100 éves tudást. Ezért választja minden nap több mint 1000 vásárló cégünket, hogy teli polcot garantáljon végfelhasználói számára Európában. A társaság már több mint 100 éve létezik és kizárólag családi tulajdonban áll (Richard Gartner 50,1%, Julia Gartner 20 %, Georg Gartner 20%, Klaus Gartner 8,4% és Peter Gartner 1,5%). A Gartner Transport Holding vezetése Richard Gartner, Klaus Gartner és Mag. Gerald Schinagl felelőssége.

A Gartner csoport több mint 4160 embert foglalkoztat Európa-szerte (ebből kb. 850 Ausztriában). A méret ellenére családi vállalkozás maradtunk. Egyértelmű felelősség és lapos hierarchia jellemez minket, amely lehetővé teszi a gyorsabb döntéseket és azok végrehajtását. A nagy, lassú vállalatokhoz képest ez a rövid döntési folyamatok előnyeit nyújtja, ugyanakkor gyorsabb reakciókat kínál a piaci változásokra.

Mivel a vállalatvezetés csapatmunka, sok évvel ezelőtt elkezdtük egy erős vezetői csapat felállítását, amely ezt az ötletet belsőleg hordozza és ügyfeleink felé is közvetíti.

TÖRTÉNET

100 éves sikertörténetünk 1918-ban kezdődött, amikor Peter Gartner, nemzeti termékkereskedőként és taxi-/fuvarozó vállalkozóként lerakta az alapköveket. Ma az egyik vezető logisztikai vállalat vagyunk Európában, és professzionális és megbízható árufuvarozással elnyertük ügyfeleink bizalmát.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink