Cégünk különleges étrend-kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik, melyek egyedi eljárással és technológiával készülnek. Az alapanyag beszerzéstől kiindulva, a gyártáson, csomagoláson, minőségellenőrzésen át, egészen a raktározásig minden egy kézben összpontosul, és egy helyen – gyártóüzemünk területén – történik.

A Flavon Cégcsoport egy családi vállalkozásból nőtte ki magát egy több céggel, saját gyártóüzemmel, irodákkal rendelkező, professzionálisan irányított nemzetközi vállalattá, melynek tulajdonosi és döntéshozói köre a kezdetek óta változatlan. Az egy kézben való összpontosulás a cég sikeres és stabil működésének fő alappillére. A menedzsmentben a Gaál család tagjain kívül olyan munkatársak is vezető szerepet kapnak, akik kompetens szaktudásuk és nívós kvalitásaik alapján méltón és büszkén képviselik a cégcsoportot.

A Flavon Cégcsoport fennállása óta rengeteg hazai és nemzetközi elismerést vehetett már át termékeinek, üzleti modelljének és vállalati működésének sikerességéért, kiemelkedőségéért. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk szakmai szervezetek, független szakmai zsűrik által kerül véleményezésre, díjazásra, hiszen ezek a tanúsítványok tovább erősíthetik a fogyasztók hitét, bizalmát cégünk irányába. Folyamatosan keressük a lehetőséget az újabb megmérettetésre, a Flavon márka reputációjának növelésére.

A Flavonnál a legkiemelkedőbb eredményeket elért munkatársaknak is fontos szerep jut a hálózatot érintő lényeges kérdésekben: egy-egy döntés meghozatala előtt a vezetőség kikéri és meghallgatja véleményüket, javaslataik formáló erővel bírnak. Így, az érdekek közös érvényre jutása révén alakul ki az az optimális környezet, mely mind a cégvezetés, mind a partnerek számára kedvező, illetve az eredményeket hozó és sikeres munka alapja.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink