A diétás édességek szakértője
A FitCandy, a Diétás Édességek Szakértője, a Diétás Kávékülönlegességek Specialistája. Elnyertük az Év legfittebb cukrászdája díjat, valmint mi lettünk az Év kutyabarát cukrászdája különdíj nyertesei is 2018-ban.

Egy cukormentes cukrászda vagyunk, ahol minden diétás, mentes, fitt és alakbarát. Termékeink kézművesen, válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.

A FitCandy édességeivel nem kell lemondani az édes ízekről diéta alatt sem! Sőt, termékeinket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják.

Első cukrászdánk és látvány-műhelyünk a 13. kerületben található. Ott készülnek helyben a finomabbnál finomabb proteines desszertek, diétás torták, formatorták, kekszek, és sós termékek.

Második üzletünk a Westend Shopping Centerben található, amely 2019 októberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, óriási sikerrel.

Harmadik üzletünk pedig Budán található, a Mammut közvetlen közelében, a Lövőház utcai gasztro sétányon, amely 2020 tavasza óta várja a nassolni vágyókat.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink