...innovatív termékeket kínálunk & boldogságot árulunk...
A Felföldi Édességgyártó Kft. egy magyar családi vállalkozás, amely minőségi édességeket, süteményporokat és egészséges snack termékeket kínál.

Az édességgyártás már rögtön az alapítás után feltűnt a repertoárban: a debreceni gyárból az elsők között gumicukrok és nyalókák kerültek ki a boltok polcaira. Miután a tulajdonos elsősorban a külpiacokat kívánta célba venni, ki kellett találnia azt az üzleti modellt, amellyel a multinacionális cégek mellett versenyben maradhat. Kis piaci szereplőként azt célozta meg, hogy merész elképzelésekkel rukkol elő. A Kft. közel 100 féle terméket állít elő, ezek mindegyikének az a közös jellemzője, hogy a gyermekek és a fiatalabb korosztály részére az édességet a játékkal kombinálják, a tudatos étrendkialakítás jegyében pedig az egészségesebb élelmiszerek irányába nyitunk, mint például müzli, almaszirom és sajt-snack. A piacon maradás feltétele az állandó megújulás, ezáltal szükségünk van termékskálánk bővítésére. Üzleti filozófiánk szerint a piaci versenyben ma az kerül hátrányba, aki nem képes vagy nem hajlandó fejleszteni.

Köszöntő

A vállalat közel 40 éves múltjának felidézésével, jelenünk bemutatásával és tervezett jövőnk ismertetésével kívánunk köszönetet mondani minden régi és újabb partnerünknek is, akik kitartottak mellettünk.

Olyan piacon dolgozunk, ahol a fogyasztói trendek gyorsan változnak, vásárlóink igényeinek kielégítése pedig kulcsfontosságú a versenyszférában. Épp ezért, vállalatunk előremutató hozzáállással, mégis a hagyományok tiszteletben tartása mellett fejleszti és gyártja termékeit 1986-tól kezdve, az alapítás óta.

Családi vállalkozásunk most már több millió ember életébe csempészik be egy kis boldogságot – innovatív édességek, egészséges termékcsaládok és változatos ízvilágú snackek formájában. Bízunk benne, hogy a következő években is érdekességekkel szolgálhatunk hűséges vásárlóink és a kíváncsi érdeklődők számára egyaránt.

Hitvallásom szerint nincs vesztes helyzet, csak vesztes mentalitású ember. Gyakran szoktam mondani, hogy én előbb voltam vesztes, mint győztes. Az életben mindenki bukik legalább egy nagyot, de tudjuk nem az az erős, aki sohasem bukik el, hanem az, aki mindig feláll. Én a „győztes” mentalitású emberek közé tartozom. Sosem mondtam le a fejlődésről és nem szeretek stagnálni.

Szeretnék köszönetet mondani a cég legfontosab alappilléreinek – a dolgozóimnak –, mert amit eddig a cég elért, az csapatmunka eredménye. Kívánom, hogy ezt az elért állapotot ne csak megőrizni, de felülmúlni is tudjuk majd a jövőben. Ígérem, hogy munkaadóként és piaci szereplőként továbbra is fontos szerepet fogunk betölteni Magyarországon!

Felföldi József
Tulajdonos

Minőségpolitika

A Felföldi Édességgyártó Kft. stratégiai célja, hogy
a „Felföldi” szó minden területen, de különösen a fogyasztók szemében a prémium kategóriájú, kiváló és különleges minőségű magyar terméket jelentse. Termékeinket az elvárható legnagyobb gondossággal állítjuk elő, és teljes garanciát vállalunk arra, hogy biztonsággal fogyaszthatók, továbbá maradéktalanul meg kívánunk felelni a termékeinkre és a cégünk működésére vonatkozó hazai, nemzetközi jogszabályi és hatósági követelményeknek.

Kötelezettséget vállalunk a biztonságos, előírásoknak megfelelő, egyenletes minőségű termékek előállítására. Ennek megfelelően előállításukhoz csak olyan alap-, segéd-, járulékos és csomagolóanyagokat használunk, amelyek élelmiszerbiztonsági kockázatát kizárjuk, továbbá csak olyan beszállítókkal tartunk fenn üzleti kapcsolatot, akiknek a termékeit vagy szolgáltatásait értékeltük és megfelelőnek minősítettük. Az egyes árucikkeket a gyártás során folyamatosan ellenőrzik, hogy a lehető legjobb minőségű termékek kerüljenek a fogyasztókhoz.

Céljaink elérésében a vállalat minden dolgozója aktívan részt vesz, hiszen kiemelt fontosságúnak tekintjük a munkavállalók élelmiszerbiztonságra koncentráló szemléletének kialakítását.

Társadalmi felelősségvállalás

Munkafolyamataink környezetre gyakorolt hatását állandóan felülvizsgáljuk, ahol szükséges és lehetséges, a javítás érdekében beavatkozunk. A környezeti erőforrások megóvása érdekében fokozatosan csökkentjük üzemünk fajlagosenergia-felhasználását. Különös gondot fordítunk a talaj-, a víz- és a levegőszennyezés csökkentésére, valamint termelési veszélyes hulladékaink szakszerű kezelésére, mennyiségük folyamatos csökkentésére, tervezett berendezéseinket pedig energiaigény és hulladékminimum szerint optimalizáljuk.

A Felföldi Édességgyártó Kft. üzemei megfelelnek a nemzetközi élelmiszer-ipari minőségi elvárásoknak, és International Food Standard (IFS) minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Cégünk stabil működésre, vevőkörének szélesítésére, a vevői igények jobb kiszolgálására törekszik. Különböző tevékenységeink szolgálják ezt a célt, többek között az IFS élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer IFS Food Standard szerinti működtetése.

Termékeink előállításánál törekszünk a HACCP élelmiszer-biztonsági alapelveknek megfelelő, az élelmiszer-biztonsági szempontból kifogástalan gyártási környezet és erőforrások megteremtésére, a jó higiéniai gyakorlat (GHP) és jó gyártási gyakorlat (GMP) alkalmazásával a higiénikus műveleti eljárások kialakítására, betanítására, fenntartására, ellenőrzésére, folyamatos javítására és fejlesztésére.

Szállítóinkkal kölcsönösen korrekt és előnyös kapcsolatot tartunk fenn, mert valljuk, hogy hosszú távú együttműködésünknek ez az alapja.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink