A Family Frost Kft. 100%-os magyar tulajdonú cégként piacvezető a mozgóbolti értékesítés területén. A cég 1991-ben alakult, és gyors fejlődés eredményeként alakította ki az egész országra kiterjedő hálózatát. 19 depóval és több mint 300 mozgóbolttal rendelkezünk.

Filozófiánk

Cégünk küldetése, hogy vevőink részére minél inkább egészséges, tápanyagokban gazdag, ízletes termékeket biztosítsunk kedvező áron, úgy, hogy ezeket a termékeket – melyek különösen érzékenyek a kiolvadásra – a hűtőlánc megszakítása nélkül, biztonságosan és kényelmesen megvásárolhassák.

Hogyan dolgozunk?

A Family Frost mozgóboltjai a hét előre meghatározott napján és időpontjában keresik fel a vevőket. Ez a nap és a napon belüli időpont minden héten azonos, így vevőink biztosan számíthatnak arra, hogy ebben az időpontban a házuknál beszerezhetik mindazokat a mélyhűtött termékeket, melyekre a héten szükségük lehet. Eladóink készséggel állnak a vevők szolgálatára akár a termékek kiválasztásában, akár elkészítési tanácsokkal vagy a termékek összetételével kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Milyen termékek szerepelnek kínálatunkban?

Megalakulásunk óta cégünk a magyarországi jégkrémpiac meghatározó szereplője, de termékeink között nem csak jégkrémek, hanem széles választékban zöldségek, hústermékek, készételek és sütemények is megtalálhatók. Áruválasztékunkban sok olyan termék is szerepel, mely kizárólag a Family Frostnál található meg, és amelyek a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink