Budapest szívében fogadja Önöket az amerikai – magyar fogászati klinikánk. Professzionális szolgáltatásokkal várjuk a magyar, illetve külföldi pácienseinket legyen szó akár egy tömésről, illetve nagyobb sebészeti beavatkozásokról. Angolul és németül beszélő csapatunk mindent megtesz azért, hogy a segítségére legyünk mindenben.

Klinikánk orvosai hivatásuknak érzik, hogy az Ön fogászati panaszaira a lehető leggyorsabban megtalálják a megfelelő megoldást. Szolgáltatáspalettánk ezért lefedi a fogászat minden területét, legyen szó egy egyszerű fogtömésről, esztétikai fogászatról, szájsebészetről, vagy egy bonyolultabb csontpótlásról. Az Evergreen Dental-tól mindig csúcsminőségű orvosi ellátást várhat el világszínvonalú berendezéseinknek, valamint a szigorú európai mércéknek megfelelően képzett szakembereinknek köszönhetően.

Csapatunk tagjai gondosan kerültek kiválasztásra. Ha Ön Magyarország egyik legjobb fogászati csapatát keresi, akkor az Evergreen Dental kitűnő választás számára. Klinikánk megfelel a legszigorúbb előírásoknak, a Global Clinic Rating pedig a legjobb szolgáltatást nyújtó budapesti rendelők közé sorol minket. Mindezek biztosítják, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, illetve csakis a legjobb anyagokkal dolgozhassunk. Célunk, hogy e két dolog kombinációjával kiemelkedő munkát tudjunk végrehajtani, a páciensek számára a legesztétikusabb és legkényelmesebb megoldásokat nyújtsuk, annak érdekében, hogy mosolyukat visszanyerjék.

A mai modern fogászaton belül az egyes szakterületek mindinkább elkülönülnek egymástól, és külön-külön tudományággá növik ki magukat. Ezért a korszerű és igazán professzionális fogászat műveléséhez már nem elég egyetlen fogorvos. Ma a legjobb ellátás fontos feltétele, hogy kifejezetten az Ön fogászati problémájához igazodva válasszuk ki a terület tapasztalt specialistáját. Így klinikánkon nem ritka, hogy más szakorvos végzi a gyökérkezelést, és más ülteti be az implantátumot, miközben a páciens azonos. A klinikai ellátás további nagy előnye, hogy bonyolultabb esetekben az orvosok tudásukat megosztva konzultálhatnak egymással, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelési tervet állíthassák össze. Ezzel egyúttal attól is megkíméljük Önt, hogy egyik szakorvosi rendelőből a másikba kelljen járnia, míg minden panaszát sikerül orvosolni.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink