Építsd a jövőd az ENSI-vel!
A több mint 25 éves múltra visszatekintő ENSI Kft. elismert és stabil az egyik legnagyobb hazai épületgépész mérnöki és kivitelező vállalkozás, magyar székhellyel és tulajdonban, skandináv gyökerekkel, Európa épületgépészeti szektorában.

Cégünk a skandináv és a nemzetközi épület-installációs kultúrát és tapasztalatot alkalmazza. Jelentős szakmérnöki háttérrel, irányítói létszámmal, beüzemelési, karbantartási és szerviz csapattal rendelkezünk.
Fontos számunkra, hogy mindazt a tudást, amit felhalmoztunk, tudatosan, jó szívvel és felelőséggel adjuk át a jövő generációjának.

Küldetésünk

Prémium munka az épületgépészetben, értékeket teremtve nemzedékek számára.

Minden projektünk uniqum
Erősségünk a 20.000 m2-nél nagyobb ipari és logisztikai létesítmények, irodaházak, és egyéb, speciális épületek gépészeti kivitelezése.

Folyamatosan megújuló szervezeti működés és háttér

Nagy figyelmet fordítunk a szervezetfejlesztésre, munkatársaink képzésére, megbecsülésére, valamint az irodánk, eszközeink, rendszereink modernizálására, hatékonyság növelésére is.

Sikerfaktorok - ahogyan mi látjuk...

A sikerhez határozott célok, erős elkötelezettség, kitartás, megbízhatóság, jó teljesítés, magas szintű üzleti etika, fejlődőképesség, rugalmasság, jó egészség, jó lehetőségek is kellenek, és egy kis szerencse sem árt néha. 
Buktatók is vannak, néha kikerülhetetlenek, de mindig fel kell tudni állni, és tanulni kell a tapasztalatokból. 
Hisszük, hogy amit adunk, azt kapjuk vissza, ezért a tőlünk telhető legjobb kapcsolatokra és a legjobb teljesítésre törekszünk.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink