living green, life is green
Az ENCO-LG Energia Kft. 2002 óta foglalkozik a megújuló energiaforrások hazai alkalmazásának kutatásával, az energiaforrások optimális és hatékony hasznosításával, az energetikai technológiák létesítésével, üzemeltetésével, vízüzemével kapcsolatos szakértői, műszaki-fejlesztési tanácsadással, valamint tervezéssel.

Miért velünk?

Az alapítástól kezdve az volt a cég filozófiája, hogy tapasztalt energetikusok tehetséges fiatalokkal együtt valósítsák meg a fejlesztést, tanácsadást és a tervezést. Az elmúlt években így jelentős ismeret halmozódott fel a zöld energetika és a vízüzem területen.

Kiket keresünk?

Olyan műszaki adminisztrátort keresünk, aki az energetikai mérnökök számára előkészíti a leszállítandó tanulmányokban, jelentésekben a számításokat, adatrögzítést végez, diagramokat, kimutatásokat készít.

Amit mindenkinek kínálunk

Gyakorlati tapasztalatszerzési, tanulási, fejlődési lehetőséget változatos energetikai projektekben. Innovatív munkakörnyezetet tudunk biztosítani egy nagyon nyitott, barátságos csapatban, családias légkörben. Rugalmas munkavégzéssel dolgozunk, heti 2-3 nap home office lehetőséget biztosítunk, és heti 1 alkalommal céges haladó angol tanfolyamot.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink