Az 1994-ben alakult ÉLINVEST egy folyamatosan fejlődő, kizárólag magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. Alapító tagjaink olyan szakemberek, akik évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek az élelmiszer feldolgozás, a vegyipar, ill. a környezetvédelem műszaki fejlesztésének területein.

Budapesten található a telephelyünk, mely mindenféle közlekedési eszközzel jól megközelíthető, és kedvező adottságaink révén mi is hamar eljutunk az ország bármely pontjára. Saját tervezői és gyártói kapacitásunk lehetővé teszi a megrendelői igényekhez történő gyors és rugalmas alkalmazkodást.

Cégünk elsősorban a korrózióálló acélból készülő tartályok és berendezések tervezésével, gyártásával, és szerelésével foglalkozik. Szinte minden olyan szakterületen megtalálhatóak gyártmányaink, ahol időtálló, higiénikus és esztétikus fémszerkezetre van szükség. Termékeink között helyet kapnak az egy egyszerű, egyedi használati tárgyak, de bonyolult, speciális gépek is. A különleges feladatok megoldásakor, számos alkalommal együttműködünk kivitelező és tervező társszervezetekkel, valamint kutató, fejlesztő intézményekkel.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink