2021 számunkra egy új élet kezdete, hiszen megnyitottuk szalonunkat mellyel Téged is szeretnénk a „Celebrity Glamour” életérzéshez hozzásegíteni. Az újságok címlapjára ugyan nem fogunk tudni Téged kitenni, viszont mindent megteszünk, hogy azt a csillogást, amit az ott szereplő sztárokon láthatunk, önmagadon is tapasztalhasd.

Küldetésünk, hogy elérhetővé tegyük mindenki számára a gondtalan és magabiztos hétköznapokat. Azoknak is, akiknek a túlzsúfolt napirend sokszor nem teszi ezt lehetővé, esetleg kedvük, türelmük vagy kitartásuk nincs a célhoz vezető rögös úton végighaladni.

Kivételesen nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy hozzánk belépve azonnal kezdetét vegye a feltöltődésed: az exkluzív környezet, meleg fogadtatás és a teljes körű vendéglátás evidens számunkra.
Mindezzel célunk, hogy kezeléseid végeztével feltöltődve és magabiztosan távozhass tőlünk.

Szalonunkba belépve magad mögött hagyhatod a „zajos” világot. A teljes kikapcsolódási élményre már a kivitelezéskor is maximális figyelmet szenteltünk, kedvezményrendszerünk pedig egyedülálló ezidáig a magyar szépségiparban. Akik hozzánk járnak szépülni jóval kedvezőbb feltételekkel juthatnak prémium kezeléseinkhez, mint bárki más.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink