Dolgozz velünk! Fejlődj velünk!
Bemutatjuk online bevásárlóközpontunkat, amely Magyarországon a leggyorsabban, akár percek alatt szállít élelmiszereket és háztartási felszereléseket.

2020 októberében kezdtük utunkat. Célunk nagyon egyszerű; megoldást nyújtunk arra az időre, pénzre és energiára, amelyet az emberek hajlamosak élelmiszer -vásárlásra pazarolni. Korábban sorban álltál a kasszánál, vagy órákat várhattál az élelmiszerek kiszállítására. Most az eatvo segítségével gondoskodunk arról, hogy néhány perc alatt egyenesen az otthonodba, kézhez kapd a rendeléseidet. Az eatvo csapata napról napra növekszik, hogy azon vásárlók ezreit szolgálja ki, akik a legkényelmesebb módját választották a mindennapi reggeli, ebéd és vacsora elkészítéséhez.

Küldetésünk

Magyarországon a hétköznapi bevásárlást egy még magasabb szintre emeljük a leggyorsabb kiszállítással 0-24 órában. Időt és energiát spórolunk azzal, hogy gondosan összekészítjük és házhoz visszük azokat a termékeket, amelyekre szükség van.

Keressük legújabb munkatársainkat fiatalos csapatunkba, akik szívesen dolgoznának egy vidám nemzetközi légtérben, akik szakmai tudásukat egy magasabb szintre emelnék és akik mindig is egy start-up cég felépítésében szerettek volna együtt működni és hozzájárulni saját kreatív ötleteikkel. Modern belvárosi irodánk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, a környező utcákban találod Budapest legjobb éttermeit és szórakozóhelyeit. Nálunk az ebédidő keretei között mókás pingpong bajnokságok is zajlanak, amelyek után a napi feladatok karikacsapásra elkészülnek.

Célunk

Olyan jövő megteremtése, ahol az alapvető bevásárlás percek alatt érkezik az ajtódhoz.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink