0% Emission - 100% E-Mission
Az E-Magine Tours Budapest legnépszerűbb szabadtéri turisztikai mobilitási eszközeit kínálja a városba látogató utazóknak, nagy többségben külfüldi ügyfélkörrel. A szegmens legnagyobb e-mobilitási szolgáltatójaként a nulla emissziós közlekedés és a 100%-os élmény áll munkánk középpontjában.

MIT AJÁNLUNK NEKED?

Számunkra a munkánk elképzelhetetlen lelkesedés és inspiráció nélkül. Hiszünk benne, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk a megélhetés és az álmaink között. Innovatív mobilitási megoldásokat hozunk mindenki számára az élhető városi életért. Készek vagyunk akár minden nap megújulni egy olyan csapattal, akikkel minden nap átlépünk saját határainkon, hogy vendégeinknek a legjobb budapest-élményt nyújtsuk itt tartózkodásuk alatt.

KIT KERESÜNK? HOL TALÁLSZ MINKET?

Keressük azokat a pozitív és energikus munkatársakat, akik szeretnek emberek között és emberekért dolgozni intenzív, ugyanakkor élhető munkakörülmények között. Üzleteink Budapesten a turisztikai központoknál, illetve a Margitszigeten találhatóak.

AMIT A KOLLÉGÁINK MONDANAK RÓLUNK

- "versenyképes fizetés motiváló bónusz opciókkal" - "az előrelépés csak a rajtam múlik" - "a munkabeosztásom sokkal rugalmasabb egyéb munkákhoz képest" - "egy olyan termékkel dolgozhatok amiben végre igazán hiszek"

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink