A Duna Elektronika egy, a kilencvenes évek elején amerikai befektetők segítségével alapított, de napjainkban már teljesen magyar tulajdonban lévő középvállalat. Az informatikai piacon eltöltött három évtized kitartó munkájának, illetve a következetes vezetői döntések eredményének köszönhetően, a vállalat pénzügyileg stabil háttérrel rendelkezik. Vállalatunk országos lefedettséggel nyújtja szolgáltatásait. Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakból kerülnek ki. Vannak közöttük gyártóipari -ezen belül is kiemelkedősen magas az autóipar részaránya-, biztosító és pénzintézeti, gyógyszeripari, szolgáltatóipari (Shared Service Center), telekommunikációs, továbbá az államigazgatáshoz tartozó vállalat is, amelyek felmerülő igényeit a legújabb technológiák ismeretén alapuló komplett megoldásokkal szolgáljuk ki.

Vállalatunk fő tevékenysége a megalakulásától fogva a magas szakértelmet igénylő informatikai rendszerek kereskedelme, a hozzájuk kapcsolódó tervezési, üzemeltetési, és rendszerintegrációs szolgáltatások ellátása vállalkozások és közintézmények számára.

Cégünk az évtizedek során kialakult gyártói és kereskedelmi kapcsolatrendszerével, szakemberei tapasztalatával az informatikai portfólió széles körét fedi le. A képviselt gyártók és technológiák kiválasztásánál fontos szempont számunkra, hogy egy adott rendszerben a külön komponensként megjelenő technológiák teljes összhangban működjenek együtt. Így biztosítva a megbízható működést, a könnyű üzemeltetést és ezáltal az alacsony fenntartási költségeket.

Termék kínálatunkból alapvetően minden informatikai igényre tudunk azonnali megoldást kínálni, de hozzáadott értékeink leginkább a gyártóknál is kiemelt beruházásként kezelt projektek esetén mutatkoznak meg. Az ilyen jellegű beruházások esetén már a korai tervezési szakaszban a feladatra dedikált szakértői csapatunk bevonásával segítjük ügyfeleinket a különböző gyártók eszközei, technológiái és igény szerint szoftver licenszelési konstrukciók közötti választásban. A szolgáltatás portfóliónk szempontjából az összes forgalmazott termék vonatkozásában rendelkezünk megfelelően képzett és tapasztalt szakemberekkel, amely az adott eszköz vagy szoftver rendszerbe integrálásához, tervezéséhez és üzemeltetéséhez szükséges. Minden esetben az aktuális ipari sztenderdek és ajánlások alapján javasoljuk megoldásainkat és szolgáltatásainkat jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink igényeire szabva.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink