A Duna-Dráva Cement Kft. Magyarország egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics- és betonadalékanyag-termékeket állít elő, és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. Évi 2,2 millió tonnás cementgyártó kapacitás mellett éves konszolidált árbevétele 2020-ban meghaladta a 82 milliárd forintot és közel 700 munkatársa van.

Jelenleg két hazai cementgyárban, Dél-Dunántúlon Beremenden és Pest megye északi részén Vácott gyárt cementet. Termékeinek, illetve műszaki tanácsadási szolgáltatásának magas minőségével, korszerű, környezettudatos és innovatív gyártási technológiáival élvonalbeli cementgyártási színvonalat képvisel a magyarországi piacon. A DDC a német HeidelbergCement AG és a szintén német SCHWENK Zement KG hazai érdekeltsége.

2019. január 1-jén több éves folyamat eredményeként a Readymix Hungária Kft. beolvadt a Duna-Dráva Cement Kft.-be. A beolvadással jelentős mértékben, kétszeresére nőtt a Társaság betonüzletága, és újabb bányákkal gyarapodott a kavicsbányászati és - értékesítési területe is. A felvásárlással a DDC - a cementgyártói piacon elért meghatározó szerepe mellett – tovább erősítette pozícióját a transzportbeton gyártás területén. A folyamat részeként egy új üzleti egységgel, térkőgyártással is bővült a vállalat kínálata.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink