A DRÄXLMAIER Csoportnál a kezdeményezőkészség és a kreativitás áll a középpontban. Munkatársaink nagyfokú szabadsággal rendelkeznek, így saját kezdeményezéseiket vállalkozói szellemben gondolhatják ki és valósíthatják meg. Emellett arra is bátorítjuk őket, hogy a minőség javítására tett javaslataikkal aktívan hozzájáruljanak cégünk sikereihezCsaládi tulajdonban álló vállalkozásként mindig szem előtt tartjuk alapértékeinket, melyek elválaszthatatlanok vállalati kultúránktól.

A DRÄXLMAIER-ről

A DRÄXLMAIER Group luxus kategóriájú autókat gyártó cégeknek szállít komplex kábelkötegeket, központi elektromos és elektronikai alkatrészeket, valamint elektromos autókhoz akkumulátor rendszereket. Alapvető kompetenciáink, amelyek kiterjednek a gépjárművek belső terére, elektromos és elektronikai alkatrészeire, valamint akkumulátor rendszerekre, egyedülállóvá teszik a DRÄXLMAIER csoportot az autóbeszállító cégek között. DRÄXLMAIER lefedi az egész termelési folyamatot: Az első ötlettől kezdve, a fejlesztési és gyártási folyamaton át, egészen a kész termékek pontos szállításáig az autógyártó cégek gyártósorához.


A DRÄXLMAIER Group gépjármű gyártó cégek nemzetközi beszállítója. Több mint hatvan telephelyet működtet, húsznál több országban. Az 1958-ban Németországban alapított vállalat ma világszerte több mint 75.000 munkavállalót foglalkoztat. A DRÄXLMAIER Group, mint tulajdonos által vezetett cég számára, a felelősségteljes és hosszútávú tervezés kezdettől fogva a gazdasági siker alapja. Ezért stratégiánk elengedhetetlen alkotóeleme, hogy az üzleti es gyártási folyamatainkat fenntarthatóvá tesszük és versenyképességünket ezáltal hosszútávon fokozzuk. 

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink