Nálunk nagyon fontos, hogy az Ügyfeleink elégedettek legyenek és jó viszonyt ápoljunk velük. "Nem csak egy ingatlaniroda akarunk lenni a sokból."
A Dr. Makkos Ingatlan 1996 óta sikeresen működő magyar franchise hálózat, országszerte jelenlévő irodákkal. A 20. kerületi irodánk talpraesett ingatlanreferenseket keres bővülő, lendületes csapatába.

Kezdjük azzal, hogy tegeződjünk, hiszen lehet, hogy kollégák leszünk. :)

Őszinte leszek veled, az elején én is elbizonytalanodtam a jutalékos rendszert illetően. Miért ne keresnék egy munkahelyet inkább napi 6-8 órás munkaidővel, ahol minden hónapban megkapom a fix fizetésem, ráadásul meg is mondják, hogy mit kell csinálnom. Pofon egyszerű dolgom lenne úgy, nem igaz? Természetesen aki ezekre igennel válaszol, annak nem való ez a munka. Ami mégis ide csábított, az a kötöttség nélküli munka, egyszóval a szabadság.

Az általános túl szép ígéretek helyett azért mondom a valóságot is:

- Kötetlen munkaidő - előfordulhat, hogy hétvégén is ingatlant kell mutatnod, de hétfőn akár kelhetsz délben is. - A fizetésednek nincsen felső határa - persze ehhez kitartás is kell, méghozzá sok. - Egy csapat vagyunk jóban, rosszban - a kevésbé jó időszakokban is támogatjuk egymást. - Az ingatlanokat és a munkaterületeidet te választod meg - viszont ismerd őket jól. - Otthonos, irodai környezetet biztosítunk - később pedig akár otthonról is dolgozhatsz.

Ami nálunk szempont:

- Számítógép felhasználói szintű ismerete (Word, internet stb.) - Legyél kitartó, szorgalmas, szeresd amit csinálsz - másképp ezt sem lehet. - Ne okozzon gondot idegenekkel jó kapcsolatot kialakítani. - Másodállásban nem végezhető, teljes embert kíván. - Nyelvismeret előny. Biztos van még kérdésed, keress minket nyugodtan emailben. Fényképes önéletrajzod kérlek küldd a gergely@drmakkos20.com e-mail címre.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink