A 170 éves múlttal rendelkező cégcsoport 3 ausztriai gyára minőségi vegyianyagok széles termékskáláját állítja elő magas színvonalon.

Anyavállaltunk, a bécsi székhelyű DONAUCHEM GmbH vegyianyagok disztribúciójával foglalkozik és Magyarország mellett Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is rendelkezik képviseleti irodával. A cégcsoport a régió országaiban 14 raktárbázisból szolgálja ki vevőit.

A DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. 1994 óta bejegyzett cég Magyarországon, napjainkra a hazai vegyianyag-kereskedelem meghatározó szereplőjévé vált. Megbízható ellátója a hazai iparnak. Ezt stabil beszállítói háttérrel, saját raktárkapacitással, igény szerinti kiszereléssel, valamint az egész ország területére szervezett kiszállításokkal tudtuk elérni az elmúlt évek során. Előnyünk a változó partneri igényekhez rugalmasan igazodó döntés és a gyors cselekvés.

A DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. a klasszikus vegyianyag disztribúció mellett víztechnológiákkal kapcsolatos megoldások terén is komoly szerepet tölt be mind Magyarországon, mind a régióban. Kazincbarcikai gyárunkban 2013 óta foglalkozunk a víz- és szennyvízkezeléshez elengedhetetlen vegyszerek gyártásával.

A dolgozóink napról-napra mutatott teljesítménye, az elképzeléseik és elkötelezettségük nélkül cégünk képtelen lenne gazdasági sikereket elérni.

Amennyiben figyelmen kívül hagyjuk a siker gazdasági vetületét, cégünknél dolgozni, az egyén számára is értelmet kell, hogy nyerjen az önmegvalósításon keresztül. Öröm másokkal kapcsolatban lenni és saját személyiségünket fejlődni látni.

Rendelkezünk azzal a szakmai tevékenységgel, amely ezeket a prioritásokat kínálja számunkra.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink