Éld meg másképp a munkát!
A dm 14 országban van jelen Európában, Magyarországon 1993-ban nyitottuk meg első üzletünket. Az üzletláncunk jelentős szereplő a drogéria kiskereskedelem piacán, polcainkon több mint 17.000 terméket kínálunk a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. Elköteleződtünk a környezetvédelem, az egészséges életmód mellett, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a munkatársak megteremthessék a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát.

Középpontban az ember

A dm márka középpontjában az ember áll, Itt vagyok önmagam – ez a márka legfontosabb üzenete a vásárlók és munkatársak felé. Nálunk az együttműködés alapja, hogy összehozunk különböző személyiségekkel, ismeretekkel és képességekkel rendelkező embereket, hiszen mindenki mással tudja erősíteni a csapatot. Tapasztalatunk alapján ez a legsikeresebb módja annak, hogy a legjobb és legsokoldalúbb megoldásokhoz jussunk. Célunk, hogy együtt alakítsuk a jövőt.

A dm egy támogató csapat!

Miért jó a dm? Mert együtt többek vagyunk! Mindannyian emlékszünk még arra, hogy milyen újnak lenni valahol és mennyire sokat jelent egy támogató csapat. A dm-nél mindenki egy közös célért dolgozik a maga területén, legyen az üzlet, raktár vagy központ. Célunk mindamellett, hogy lenyűgözzük vásárlóinkat kínálatunkkal és szolgáltatásainkkal az, hogy élménnyé tegyük a vásárlást számukra. Ehhez nekünk is folyamatosan fejlődnünk kell és arra törekszünk, hogy napról napra jobbak legyünk. Keressük az innovatív megoldásokat és értékeinket szem előtt tartva építjük a céget.

Társadalmi felelősségvállalás

A dm alapfilozófiájának része, hogy gazdasági közösségként példát mutasson környezetének. A vállalati felelősségvállalás több területen valósul meg a cégen belül: szociális tevékenységeket illetően, a dolgozókat érintően és a környezet védelmének területén is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink