A jelenleg közel 700 embernek munkát biztosító nyírbátori vállalkozás Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő repülőgépalkatrész gyára, illetve a légiközlekedési iparban nemzetközi szinten is a legszínvonalasabb beszállítók egyike.

A Diehl Aviation Hungary története 2011-ben, Nyírbátorban kezdődött, amikor a német anyavállalat növekedési üteme szükségessé tette egy új termelői üzem telepítését. Erre a a célra a legideálisabb helynek Magyarország, azon belül is Nyírbátor bizonyult. Miután megteremtették a munkavégzés feltételeit és kialakították a szükséges infrastruktúrát, a német anyavállalattal együttműködve folytatták a termelési területre felvett kollégák képzését Laupheimban, ahol német társaink több, mint 20 éves tapasztalataira alapozva elsajátíthatták a repülőgápgyártás technológiáját, lehetővé téve ezzel Magyaroszágon elsők között a gyártást. Ezen kívül tevékenységünkhöz tartozik továbbá a tervezési, fejlesztési, konstrukciós, valamint a minősítési folyamatok.

Régóta tudjuk, hogy ma Magyarországon a demográfiai változások éveiben mennyire fontos a magasan képzett munkaerő. Ezzel kapcsolatban kettős célunk van: meg szeretnénk nyerni a kiemelkedő szaktudással rendelkezők bizalmát és emellett biztosítani szeretnénk, hogy képzett munkatársaink meg tudjanak birkózni a jövő kihívásaival. A Diehl egy hosszú távú befektetésnek tekinti a munkatársak számára biztosított szaktudás megszerezhetőségét. Ezen a szakmai képzettségen túl személyes fejlődést is szolgáló programjaink vannak, mivel nem csak hisszük, hanem tudjuk is, hogy minden munkaerő mögött ott rejlik az ember. Mi pedig olyan embereket szeretnénk magunkhoz vonzani, akik számára érték az eredményes fejlődés, ezért célunk megadni számukra azt, ami nekik is és a cégnek is jó.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink