A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely 3 országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában összesen több mint 150 áruházzal. Fő termékcsoportjait a laminált és vinyl padló, szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják.

Történetünk, céljaink

A DIEGO közel 30 éves múltra tekint vissza, több mint 25 éve franchise rendszerben működik. A hosszú évek munkája alapján kifejlesztett termékskála, valamint a központ által nyújtott háttérszolgáltatások kiforrott, kész megoldásokat nyújtanak az áruházakat működtető franchise partnereknek. A DIEGO célja a további regionális terjeszkedés annak érdekében, hogy a jelenlegi piacain tovább erősítse meghatározó piaci szereplői státuszát.

Logisztikai központ

A DIEGO dabasi logisztikai központja a franchise rendszer mozgatórugója, mely a következő területeken nyújt támogatást az áruházaknak: kereskedelem, termékbeszerzés, raktározás, szállítás, marketing, pénzügy, kontrolling és informatika. A DIEGO logisztikai központjában a felsorolt területeken közel 200 munkavállalót foglalkoztat.

Áruházak

A DIEGO áruházak széles és minőségi termékkínálattal várják a vásárlókat. A DIEGO erőssége a szakértői tanácsadás, mellyel a megfelelő termékek kiválasztásában segíti a vásárlókat, valamint további szolgáltatásokat is nyújt, mint szőnyegszegés, függönyvarrás, házhozszállítás. A DIEGO áruházakban franchise partnereink többszáz kollégát foglalkoztatnak.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink