Jót és jobban
Szervezetünk több mint 25 éve humánfejlesztéssel foglalkozik; ez a szakmánk, hivatásunk, víziónk, elköteleződésünk. Jót és Jobban.

Fejlődünk és fejlesztünk, mert a sort magunkon kell kezdenünk. Ez a felelősség lehetőség számunkra, hogy JÓT cselekedjünk Ügyfeleinkkel és JOBBAN végezzük a munkánkat minden nap. Az Ügyfelünk a közös ügyünk másik fele, és együtt alkotjuk a megoldást.

DFT-ben elkötelezettek vagyunk az emberek, munkatársak fejlesztése mellett; valljuk: egy cég annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozók.

Miért a DFT?

KORSZERŰ : best practice
Alakítja a legjobb gyakorlatot, nem követi. Lehetőséget hoz. Lépéselőnyben van. A legjobbat akarja Ügyfeleinek: a holnapot ma. Jót tesz és mindig jobban.

KIPRÓBÁLT: proved practice
Kipróbált gyakorlattal rendelkezik, Ügyfele nem próbanyúl.
Kiegyensúlyozott, projektek százaiban bizonyított már fejlesztési és kommunikációs szolgáltatásaival. Fejlesztőként azt tanítja Ügyfeleinek, ahogyan dolgozik; úgy dolgozik, hogy azzal kiérdemelten minta legyen.

KORREKT: straight practice
Adnak szavára, megbízható. Megállapodásokat köt az Ügyfelekkel és a megállapodásokat legalább betartja, de inkább meghaladja. Felelős partner.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink