DELTAPLAST Kft. Állások, Munkák, Karrier, Országos - Simplejob.com

A holnap ma épül!

A DELTAPLAST Kft. Kecskemét egyik legnagyobb, 100% magyar tulajdonban lévő vállalata. Az elmúlt 29 év alatt folyamatos fejlesztésekkel, pályázati források bevonásával, dinamikus fejlődést értünk el és váltunk a hazai PET előforma, illetve a gépkocsi alkatrész gyártás meghatározó szereplőjévé. ISO, IATF és HACCP minőségirányítási rendszerekkel rendelkezünk.

Miért jó nálunk dolgozni?

A tulajdonos család,- és dolgozóbarát szemlélete miatt garantáljuk, hogy jól fogod érezni magad. Kiszámítható fizetést adunk, alapbéren felül többféle juttatással. Lehetővé tesszük fejlődésedet, a korszerű technológia alkalmazása mellett szakmai képzésekkel, tréningekkel, emellett nálunk igényes, tiszta és biztonságos munkakörnyezetben dolgozhatsz.

Egy folyamatosan növekvő vállalathoz csatlakozhatsz

Telephelyeinket folyamatosan modernizáljuk, új szolgáltatásokkal, értékesítési formákkal igyekszünk a mai fokozott elvárásoknak mindinkább megfelelni, társaságunk működését biztosítani. Az éves statisztikai létszámunk közel 160 fő, nettó árbevételünk meghaladja az évi 5,5 milliárd forintot.

Történetünk dióhéjban

A vállalatot három magyar magánszemély alapította 1991-ben. A társaság tulajdonosai az ügyvezető szakirányú végzettsége, a már meglévő üzleti kapcsolatok és a piackutatások tapasztalatai alapján döntöttek a társaság létrehozása és a műanyag termékek gyártása mellett. A kezdeti években bérelt csarnokban, használt gépekkel folyt a termelés, amit fokozatosan lecseréltünk új gyártósorra. 1998-ban saját beruházásként ingatlant vásároltunk - megteremtve ezzel a teljes önállóságot -, ahol a tevékenységet folyamatosan optimalizálva folyik a termelés napjainkban is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink