A Decathlon Európában a legnagyobb sportszerkereskedő vállalat. Vásárlóink 70 sportág termékei közül válogathatnak, 24 magyarországi áruházunkban.

Élj a szenvedélyednek!

A Decathlonhoz csatlakozva hamar észre fogod venni: nálunk mindenki azért rajong, amiért Te! Imádjuk a sportot és az embereket. Nálunk nem kollégákkal, hanem csapattársakkal dolgozol együtt. Itt minden nap megoszthatod sport iránti szenvedélyedet kezdőkkel, profikkal egyaránt. És rád is számítunk, hogy te is kedvet adj egy-egy sporthoz másoknak. Képzeld el: egy elhivatott csapatban fejlődni, ahol a sportról szólnak a munkanapjaid... Egy IGAZI munka, ahol a pörgés mellett nincs időd unatkozni. Tetszene?

Itt megtalálod a helyed!

Nálunk a legfontosabb belépő a sport iránti szenvedély, mások tisztelete és a kezdeményezés iránti vágy. Megtapasztalod majd, hogy minket tényleg a személyiséged érdekel. A hozzáállásoddal, az elkötelezettségeddel, a kedvességeddel és az őszinteségeddel tűnsz ki a tömegből. Mint minden sportos csapat, mi is meg vagyunk győződve arról, hogy csapattársaink különbözősége, egymást kiegészítő tulajdonságaink alkotják DNS-ünk alapjait. Ahogy a sportban, mi is szeretjük mély vízbe dobni a fiatal tehetségeket, lehetőséget adva nekik az első szakmai tapasztalatok megszerzésére, ugyanakkor a tapasztaltabb tehetségeket is szívesen várjuk csapatunkba, akik új kihívásokat keresnek... egy új "egyesületben".

Merj!

Azt valljuk, hogy minden nap új startvonalhoz állunk. Lehetőséged van kísérletezni, hibázni és újra megpróbálni. Nem fogsz minden alkalommal sikerrel járni, de látni fogod, hogy érdemes volt megpróbálni. Itt ötletelünk, kipróbálunk, tesztelünk....és mindig örömmel dolgozunk. Ahogy láthatod, mi mindig arra ösztönzünk, hogy gyere az ötleteiddel. Ez visz téged és minket is előre. Tetszik? El tudod képzelni magad nálunk? Szuper, várunk!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink