A DBH-t 1994-ben alapították holland és magyar helyi önkormányzatok és fejlesztési ügynökségek, a nonprofit intézmény székhelye eredetileg Maastricht városában volt. Ezzel együtt, a kereskedelmi egységet, a DBH Holland BV-t, későbbi nevén a DBH vállalatcsoportot, Erdei Sándor, holland-magyar kettős állampolgár alapította meg, azt követően, hogy Maastrichtban befejezte MBA tanulmányait. Visszaemlékezve a kezdetekre, Sándor felidézi, hogy „… a semmiből elindulni nagyon kockázatos lépés volt, de nem bántam meg, hogy vállaltam a kockázatot. Azóta a kockázatvállalás számomra a mindennapi üzleti élet része. Nagyon élvezem, hogy részt vehetek a fenntartható üzleti érték, a növekedés, valamint a környezetre és a társadalomra gyakorolt ​​pozitív hatások megteremtésében. Jómagam vállalkozó vagyok, de a DBH jövőképét egy kitűnő partnerekből és szakemberekből álló csapat alkotja. Képesek vagyunk arra, hogy segítsük a vállalkozásokat növekedési terveik megvalósításában”- tette hozzá.

A ’90-es évek közepe óta kihívást jelentett a nyugat-európai vállalatok számára, hogy a közép- és kelet-európai piacon folytassanak üzleti tevékenységet, csakúgy, mint a kelet-európai vállalatok számára, amelyek Hollandiában kívántak vállalkozni. A DBH megalakulása óta a közvetlen külföldi befektetések (FDI) elősegítésére összpontosít Magyarországon, azóta már más közép- és kelet-európai országokban is végez tevékenységet.

A DBH FDI tanácsadó cégből nemzetközi üzleti tevékenységet folytató befektetési és szolgáltató csoporttá nőtte ki magát, amely a kockázati tőkét, a rugalmas infrastruktúrát és a vállalati üzleti szolgáltatásokat helyezi a középpontba.

Karrier

Szakembereink Európa számos különböző részéről csatlakoztak hozzánk. Számukra fontos a minőségi szolgáltatásnyújtás. A legfőbb célja közösségünknek: a fejlődés.

Work for DBH

A DBH Group az egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti szolgáltatást nyújtó és befektetésekkel foglalkozó vállalatcsoport a közép-kelet-európai régióban. Cégünk folyamatosan keresi az ambiciózus és lelkes új munkatársakat. Szeretne olyan nemzetközi vállalatnál dolgozni, ahol számtalan lehetőség vár Önre? Szeretne fejlődni azáltal, hogy lehetőséget kap képességei, tehetsége és érdeklődési területei használatára? Olyan munkahelyet keres, ahol kellemes légkörben dolgozhat fiatal kollégák között? A DBH az új lehetőségek és kihívások vállalata. Több országon átívelő nemzetközi környezetet és a csapatmunka lehetőségét biztosítjuk munkatársainknak. A személyes kezdeményezés fontos szerepet játszik munkatársaink és vállalatunk sikerében.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink