A cégcsoportunk nagy tapasztalattal rendelkezik megsüllyedt épületekkel kapcsolatban. Több mint 1.000 műgyanta alapú talaj megerősítési munkát végeztünk Európában. Nincs olyan problématípus, amivel még nem találkoztunk volna. Az előforduló problémákat és a lehetséges megoldásokat kimerítően ismerjük.

Számos kereskedelmi és ipari épületeket javítottunk műgyanta injektálásal Európában. Kiváló referenciákkal rendelkezik a cégcsoportunk. Javítottunk padlókat és főfalakat bevásárló központokban, benzin kutaknál, gyárakban és irodaházakban. Cégünkben megbízható partner talál az Ön projektjére.

Több mint 15 évnyi tapasztalata van mügyanta injektálás terén cégcsoportunknak. Számos egyházi, önkormányzati, állami és egyéb müemlék épületeknél stabilizáltuk a talajt, megakadályoztuk a további sülyedést. Kiváló referenciával rendelkezünk. Bizalommal forduljon hozzánk mert megbízható partnert talál az állagmegóvási vagy rekonstrukciós munkálatokra.

Európában közismert és gyakran alkalmazott módszer a műgyanta injektálási technológia a közlekedési infrastruktúrában és közműjavításban. Javítottunk útakat, villamos pályákat, hidháttöltéseket, repülőterek, és vasúti infrastruktúrát különböző műgyanta injektálási módszerekkel. TOPINJECT injektálás nagy előnye a gyorsaság, a felbontás szükségtelensége. A legtöbb munkát úgy tudjuk elvégezni, hogy a közlekedési rendet csak kismértékben vagy egyáltalán nem zavarjuk. Akár éjjel is tudjuk végezni a munkát. Az injektált műgyanta hosszútávú megoldást jelent. A cégcsoportunkban megbízható partnert talál az Ön projektjére.

Hazai és nemzetközi nagy vállatok és intézmények különleges problémákkal is felkeresik a cégcsoportunkat. Számos különleges projektet végeztünk több mint 15 év alatt. Bizonyos esetekben fontos szempont, hogy a munkálatok este vagy speciális időszakokban történjenek. Például közutaknál és vasutaknál a forgalomkorlátozás vagy -elterelés olyan zavarokat okozhat, amelyeket nem tud elfogadni a megrendelő. Cégcsoportunk mindig készen áll az ilyen feladatok elvégzésére a megrendelő időbeosztása szerint. Dolgoztunk már közutakon, vasutakon, villamospályákon, furótornyokon,földgáz infrastruktúrán és még repülőtéren is. A megrendelő által szabott időbeosztáshoz tudunk igazodni, hogy minimális legyen a forgalom korlátozás. Készen állunk az ilyen speciálisan időhöz kötött feladatok elvégzésére. Nem ismerünk lehetetlent!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink