A Csicsó Farm cégcsoportnál célunk a fogyasztók minőségi sertéshússal való ellátása. Törekszünk az önellátásra és a fenntarthatóságra, amit a lehető legkevesebb vegyszer felhasználásával igyekszünk elérni. Sertésállományunk részére helyben termesztjük meg a szükséges takarmányt a hiányzó részt pedig a környékbeli gazdáktól vásároljuk fel, ezzel támogatva a helyi gazdaságot. Családcentrikusak vagyunk, ezért kiemelkedő fontosságú számunkra egy megbízható, hosszútávú munkahelyet kialakítani munkatársaink számára.

Szenvedélyünk a mezőgazdaság

... ezért igyekszünk a lehető legjobban csinálni. Fontos számunkra a modernizáció, hogy kollégáink a lehető legmodernebb körülmények közt tudják napi feladataikat végezni. Nálunk egy igazán szuper, összetartó csapat tagja lehetsz. Kollégáink számára rendszeresen tartunk családi napokat, sporteseményeket, ezzel is erősítve az összetartás érzését.

Kiket keresünk jellemzően?

A növénytermesztés és állattenyésztés mellett építős csapatunkba is várjuk a jelentkezőket a folyamatos fejlesztések miatt. Emellett irodista munkatársaink száma is emelkedik. Ha a mezőgazdaságban képzeled el a jövődet, nálunk megtalálhatod a számításaidat.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink