Creaton - Tetőben otthon
A CREATON több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, a francia TERREAL Csoport tagja. Vállalatunk a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. A nemzetközi piacépítés első lépéseként 2004-ben, a magyarországi Lenti városban kezdi meg termelését a CREATON első üzeme, 4 évvel később pedig folytatódik a kapacitás bővítés a második üzem átadásával.

2015-ben a teljes dél-kelet európai térség a magyar cég irányítása alá kerül, felölelve a következő országokat: Románia, Moldávia, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Montenegró és Koszovó.

Innovatív megoldások

A tető nemcsak védelmi funkcióval bír, az épület megjelenésének egyik legmeghatározóbb eleme. A CREATON átfogó termékkínálata révén példátlan dizájn lehetőséget és nem utolsósorban széleskörű szakértelmet kínál. Vevőinkkel együttműködve folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél jobb megoldásokat biztosítsunk valamennyi épülettípus esetén.

Vezető márkaként egyedi lehetőségek sorát kínáljuk: mindent egy kézből. Olyan tetőszakértővé kívánunk válni, aki vevőinek a legszélesebb termékválasztékot tudja biztosítani a kerámiacserepekből. Széles termék-, szín-, felület- és tartozékválasztékunk minden igényhez valódi CREATON megoldást kínál. 

Folyamatosan megújulunk: innovatív fejlesztéseink révén hatással vagyunk a megújulásra és ezáltal partnereink sikereihez is aktívan hozzájárulunk.

Folyamatos fejlődés

Célunk a legmagasabb minőségű termékek előállítása és forgalmazása, mindezt környezetbarát és energetikailag minél hatékonyabb gyártási eljárással. 

Egy cél vezérel bennünket: magasan képzett munkatársaink a szakmai hozzáértés mellett motiváltak és elkötelezettek, hisznek a márka erejében és együtt erősítik azt, mellyel hozzáadott értéket teremtenek.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink