Van élet a Brexit után is!
A Cotswolds Recruitment Angliába keres elsősorban szakácsokat minden szintre. A munkáltató és a jelölt megegyeznek a munkavállalás részleteiben, mi pedig intézzük az összes papírmunkát, beleértve a munkavállalási vízumot. Ha belevágnál egy angliai kalandba, jelentkezz!

Miért jelentkezz?

- versenyképes, bejelentett fizetés (havi 875.000-től indul és határ a csillagos ég) - 28 nap fizetett szabadság évente - szakmai fejlődési- és előrelépési lehetőség - biztos, hosszútávú munka - az első 3-6 hónapra a munkáltató biztosít szállást (amíg valamilyen szállás megoldást nem találsz) - nem is olyan sokat esik az eső, mint mondják :)

Kiket keresünk?

Téged, ha - van szakács végzettséged és minimum 3 év tapasztalatod - minimum B1-es szinten tudsz angolul (B1-es nyelvvizsga a munkavállalási vízum feltétele) - megbízható, kitartó, terhelhető és igényes vagy

Mikortól kezdhetsz?

Tegnaptól :) Sajnos nem eszik ilyen forrón a kását: a hivatalos papírmunka (vízum) ügyintézési ideje 3-6 hét. Amint megvan a vízumod, már ülhetsz is a repülőre, aztán karantén, vagy nem karantén (ki tudja, mi lesz itt 3-6 hét múlva) és hipp-hopp már dolgozhatsz is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink