Építsük együtt a jövő balesetmentes mobilitását!

A Continental úttörő technológiákat és szolgáltatásokat fejleszt a fenntartható és hálózatba kapcsolt személy és áruszállítás számára. Az 1871-ben alapított technológiai vállalat biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető megoldásokat kínál a járművek, gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára. A Continental cégcsoport közel 235 000 alkalmazottat foglalkoztat 58 országban. Vállalatunk 2021-ben ünnepelte a 150 éves évfordulóját.

A Continental Magyarországon

A Continental technológiai vállalat Magyarországon egy mesterséges intelligencia és egy fejlesztőközponttal, a jövőbeli autóipari trendekhez igazodó járműdinamikai tesztpályával, hat gyárral, illetve egy regionális gumiabroncs kereskedelmi és logisztikai központtal van jelen, összesen több, mint 8000 munkatársat foglalkoztat.  A Continental folyamatosan és nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és infotainment megoldások biztosításával, valamint a járműelektronika, gépjárműabroncsok és műszaki elasztomer-termékek fejlesztésével, gyártásával és szállításával.

A Continental Budapesten

A Continental Ipar 4.0-ás budapesti mintagyára szeretettel várja új kollégáit, hogy együtt dolgozhassunk a jövő mobilitásának fejlesztésén!

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink