Megérkeztél.

Szállodánk már több, mint 30 éve fogadja a családokat, csoportokat és biztosít helyszínt a legkülönbféle rendezvényeknek. 

Mit adunk neked:

Nálunk a törvényesség alapkövetelmény, így minden munkatársunkat szerződéssel veszük fel és bejelentjük. Nincs meglepetés, ha beteg vagy,  szabadságot szeretnél kivenni vagy hitelt szeretnél igényelni.

Szálloda nyitvatartása alatt ingyenes személyzeti étkezést biztosítunk.

Munkaidőkeretben dolgozunk, így szabadnapjaid hétköznapra is eshetnek, kényelmesen elintézheted ügyeidet.

Munkába járásod támogatjuk: bérlet / jegy árának 86%-át térítjük, vagy ha gépkocsival járnál biztosítjuk a parkoló helyet (költségtérítést is fizetünk, 30 Ft/km), de kerékpártárolónk is van.

Ha nem tudod megoldani a napi bejárást, akkor munkásszállónkon ingyenes szállást biztosítunk részedre.

Szerződésünk van a Salarify appal, így váratlan kiadás esetén kényelmesen kérhetsz bérelőleget, akár éjszaka vagy hétvégén is. Felvételi folyamatunk:


Jelentkezésed beérkezése után kapsz egy visszajelzést. 
Ezután megkeresünk telefonon. 
A telefonos megkeresés egyben interjúként is működik.
Ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a beszélgetéssel, akkor munkakörtől függően vagy egy személyes talákozásra kerül sor vagy a személyügyi osztály egyeztett veled a felvételi eljárásról.

Egyéb lehetőségek:

Ha még tanulsz vagy és nyári munkát keressel, esetleg szakmai gyakorlati helyre van szükséged, akkor is jelentkezz hozzánk nyugodtan.

Minden évben fogadunk diákokat szakmai gyakorlatra és nyári diák munkára is.

Ha alkalmi munkát keresel is jelentkezzhetsz, legtöbb területen nem csak állandó, hanem beugrós munkatársaink is vannak. 

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink