A CleverPartner 2014-től látja el a BERGERecotrail® félpótkocsik hivatalos magyarországi képviseletét. A Berger Fahrzeugtechnik G.m.b.H. és a CleverPartner Kft. közös küldetése, hogy - Nyugat-Európához és néhány környező országhoz hasonlóan - Magyarországon is meghonosítsák azt a szemléletet, melynek révén a magyar fuvarozók és szállítmányozók működése kiszámíthatóbbá és költséghatékonyabbá váljon, ezáltal az eddigieknél magasabb és főként állandó bevételekhez juthassanak.

CleverPartner Kft.

A CleverPartner munkatársai évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a haszonjárművek, különösen a félpótkocsik piacán. Több száz elégedett ügyfél, több ezer mindkét fél számára előnyös üzletkötés, hosszú távú együttműködés, rugalmas és abszolút ügyfélbarát hozzáállás jelentik a garanciát arra, hogy az Ön cége számára is megtaláljuk a legoptimálisabb megoldásokat, kezdve az Ön igényeinek teljes mértékben megfelelő termékek kiválasztásától, a rugalmas szállítási- és fizetési konstrukciókon át, egészen az alkatrész-ellátásig és a szerviz-szolgáltatásokig.

Berger Fahrzeugtechnik GmbH

A BERGERecotrail® félpótkocsik mögött a vállalkozó Gerhard Berger személyében a Forma-1 élvonalát jellemző igényesség és szenvedély áll. Kompromisszumok nélkül és könnyedén ültetik át a versenysport eredményességi tényezőit és tökéletességre törekvését az áruszállításba. Az innovatív műszaki megoldások és a precíz gyártási technológia eredményei önmagukért beszélnek: optimális üzemanyag-megtakarítás, maximális hely- és terheléskihasználás, biztonságos rakományrögzítés.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink