A CCC Group története egészen az 1990-es évek elejéig nyúlik vissza, amikor Dariusz Miłek megalapította lábbeli kis- és nagykereskedelmi vállalatát Lengyelországban. Az első üzletét 1996-ban nyitotta meg Lengyelországban.

A CCC Group jelenleg Közép- és Kelet-Európa vezető lábbeli-kiskereskedelmi és e-kereskedelmi vállalata. Több mint 950 üzlettel és 90 e-kereskedelmi platformmal képviselteti magát a piacon. A 13000 alkalmazottat foglalkoztató cégcsoport, a nemzetközi terjeszkedési stratégiájának köszönhetően 28 országban van jelen, a CCC, eobuwie.pl, MODIVO, DeeZee és HalfPrice márkáival.

Magyarországon az első CCC üzlet 2012-ben nyílt meg. Legfőképp lábbeliket és táskákat forgalmaz, de egyre több kiegészítő található meg a folyamatosan megújuló kínálatában. Országszerte jelenleg 75 üzlet várja a vásárlókat.

Velünk dolgozni, több mint amit el tudsz képzelni!
 
Csukd be a szemed, és képzelj el egy világot, mely tele van kihívásokkal, inspiráló lehetőségekkel, kedves, nyitott emberekkel.

Egy vezető omnichannel márka vagyunk. Nap mint nap innovatív megoldásokat hozunk létre. A csapatmunka számunkra a közös célok felé való haladást, a felelősség megosztását, és sikereink feletti örömet is jelenti. Azért dolgozunk hogy vásárlóink a legnagyobb elégedettséggel térjenek be üzleteinkbe és használják termékeinket.

Olyan üzleti szemléletű, együttműködő és ügyfélközpontú munkatársakat keresünk, akik csapatunk tagjaként szeretne részt venni vállalatunk további fejlődésében.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink