A Cardoner Hotel és Konferenciaközpont különleges megjelenésével és természetközeli adottságaival várja minden kedves pihenni vágyó vendégét. A szálloda Budapesttől 25 km-re, a   Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnének pihenni.

A Cardoner Hotel és Konferenciaközpont inspiráló légkörrel, természetes környezettel, modern konferenciatechnikával, és természetes anyagokkal kialakított szálloda 57 szobával, 43 db Classic, 9 db Superior, 3 Deluxe Corner típusú, valamint 2 db közös előterű Családi szobával rendelkezik. Első osztályú éttermében elismert mesterszakácsok várják a vendégeket. Érezze magát otthonosan a fa tüzelésű kandallóval ellátott, terméskő fallal épített tágas lobbyban.

Egy aktív nap után lazítson Cardoner wellness részlegünkben, ahol különböző szaunáink és jakuzzink igazi relaxáló élménnyel várják vendégeinket. A hotel éttermének hangulata és a panorámás üvegezett terasza, különleges atmoszférát nyújt az ételek élvezete mellett. Elismert szakácsaink és szolgálatkész felszolgálóink magyaros- és vad jellegű ételek és italok széles választékát kínálják.

Szállodánk ősfás parkjában használhatja egyedi 30 m2-es, látvány vízeséssel táplált úszó tavat, illetve a mellette található panorámás szaunát valamint a 2 db fürdő dézsát, melyek közül az egyik elektromos fűtésű, míg a másik fával fűtött. Hamisítatlan zöld környezetben komplex beltéri és kültéri szolgáltatásokkal kínálunk tökéletes helyszínt bármely típusú üzleti, vagy csapatépítő rendezvény részére.

Gyalogos- vagy bicikli túra? Vagy a téli időszakban síelés és szánkózás? Az aktív kikapcsolódás hívei könnyen megtalálják a számukra kedves mozgásforma közül a megfelelő sportolási lehetőséget, ez a pár sportág csak ízelítő a környék kínálta sokszínű lehetőségek közül. Elektromos kerékpárral érkező vendégeink számára fedett töltőállomást biztosítunk pihenésük idejére.

Üzleti partnereink, cégek számára ajánljuk az akár 140 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünket, valamint szekció termeinket. Összes rendezvénytermünk a manapság elérhető legmodernebb technikai eszközzel kerültek kialakításra. Tavasztól őszig kisebb létszámú megbeszélésre alkalmas nyugodt szabadtéri helyszínt biztosít a Cardoner Hotel ősfás parkja, illetve az abban kialakított fedett kerti pavilon.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink