Nekünk minden pozíció, a legfontosabb pozíció!
Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik munkakerőközvetítés területén. Fiatal, sikerorienált, proaktív csapatunk azzal a céllal hozta létre a Capri Consulting Kft.-t, hogy az ügyfelek részéről felmerülő, folyamatosan változó igények végre megoldásra találjanak. Mert nekünk egy új cég új megbízása nem a 99. ügyfél és a 101. pozíció, amely betöltésre vár, hanem “Az ügyfél” és “A legfontosabb pozíció”. Munkánk során törekszünk ügyfeleinkkel a kapcsolat kialakítására, hogy hatékonyan és maximálisan tudjuk kielégíteni a felmerülő elvárásaikat. Mi azért választanánk magunkat, mert csapatunk fiatal és innovatív gondolkodásának köszönhetően egy pozíció sem maradhat betöltetlenül, és ez a hozzáállás tesz minket egyedivé a piacon!

Miért a Capri?

Egyedi, ügyfél igénynek megfelelő szolgáltatások Gyors, hatékony, lendületes munkavégzés Innováció Dolgozóink több éves szakmai múlttal rendelkeznek a következő iparágakban: HR, telekommunikáció, média Alábbi szektorokban vannak jelen partnereink: informatika, telekommunikáció, média, gyártás

Mit kínálunk?

Szakmai és anyagi előrelépést biztosító álláslehetőségeket kínálunk a hazai és nemzetközi munkaerőpiac legjobb cégeinél Milyen területeken? Programozás, IT Biztonságtechnika, Projekt menedzsment, web design, back és front office, sales.. stb.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink