"Minőség, színvonal, elegancia"
Kávéházainkban vendégeink termékeinken keresztül „megkóstolhatják” a világot. Nálunk mindig frissen pörkölt, kézzel többször átválogatott, arabica ültetvény–kávé ritkaságokból készülnek az italok. Kávéházainkban különböző receptek alapján több mint 70 kávéféleséget kínálunk vendégeinknek, nálunk az összes jelentős „kávé–konyha” (olasz, francia, japán, arab, amerikai, latin) megtalálható.

Csúcsminőség, verhetetlen áron

Frei Tamás az elmúlt két évtizedben bejárta a világ szinte összes jelentős kávétermelő régióját. Végül a Cafe Frei vezető baristája, pörkölőmestere és a helyi termelők segítségével alakult ki az a különleges válogatás (három kontinens közel húsz országából), amely 70-féle kávéitalunk alapját képezi. A cserjétől a csészéig követve, mindig frissen pörkölve, autentikus receptek szerint elkészítve. Frei Tamás

NEM "CSAK" KÁVÉ...

Kávéink többségét koffeinmentesen, vagy édesítés nélkül, vagy tej alternatívákból is kérhetik vendégeink. A kávékon kívül nagy választékban kínálunk prémium minőségű szálas teákat és gyümölcs, fűszer főzeteket, a több mint 10 féle forró csokinknak pedig külön rajongó tábora van! :-) A melegebb napokra vagy csak mennyei szomjoltónak a jeges kávé és tea kínálatunk mellett házi limonádékat és shakeket ajánlunk. Az italok mellett pék– és cukrászsüteményeket, szendvicseket, valamint különleges, saját fejlesztésű sós termékeket is kínálunk széles választékban vendégeink számára, a tradicionális péksüteményektől kezdve az egzotikus desszertekig szinte a teljes választékot saját üzemeinkben állítva elő. Szelektív kávézónkban nagy sikerrel üzemelnek GELATO NATURALE fagylalt és DR DRINK egészségrakéta turmix újdonságaink.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink