A CABERO a hűtő- és klímatechnikai hőcserélők egyik vezető gyártója. Az innovatív megoldások független szállítójaként 1980 óta világszerte nevet szereztünk magunknak jól megtervezett termékekkel és dinamikus folyamatokkal.

1980-ban idősebb Tino Cabero megalapította a céget kiskereskedelmi vállalatként Germeringben, Németországban. Magyarországi történetünk egészen 1995-ig nyúlik vissza, amikor is Mágocson megalapításra került első gyártóüzemünk. A megrendelések növekedése miatt 1999-ben időszerűvé vált egy kapacitásbővítő beruházás Mágocson. 2000-ben új irodaházak épületek a München melletti Grafrathban. 2001 és 2013 között folyamatosan alakultak kereskedelmi központjaink a világ minden táján. 2005-ben újabb bővítésen esett át a mágocsi üzemcsarnok. 2009-ben idősebb Tino Cabero már nem vett részt aktívan a cég irányításában, helyét ifjabb Tino Cabero veszi át. 2013-ban a kaposvári üzemünk is átadásra került. Cabero Industrial Kft. új, 1,3 milliárd forintból megvalósult üzeménél 629 millió forint uniós támogatást nyert el.

2022-ben átadásra fog kerülni mágocsi új gyártóüzemünk, mely 700 millió forintos beruházásból 320 millió forintos GINOP támogatással valósult meg. Ez egy csaknem 3200 négyzetméteres üzemet fog jelenteni. Jól összehangolt szervezetünk a München melletti Grafrathban található CABERO központban tervezi, kivitelezi és valósítja meg a személyre szabott megoldásokat. Ezenkívül Németországban, Magyarországon és Kínában korszerű gyártóüzemeket és raktárakat hoztunk létre. Aki a CABERO-t választja, korlátlan szolgáltatást is választ: 22 nemzeti és nemzetközi helyszínen található értékesítési irodáinkkal állunk az Ön rendelkezésére. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szükség esetén azonnal tevékenykedni tudjunk.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink