Az autóipar egyik leginnovatívabb szereplőjeként gyártóüzemeink és fejlesztési központjaink a világ számos pontján jelen vannak: az Egyesült Államokban, Ázsiában és Európában is. Globálisan több mint 6700 munkatársunk dolgozik azon, hogy folyamatosan őrizzük piacvezető pozíciónkat úgy, hogy a helyi sajátosságoknak, elvárásoknak rugalmasan tudjunk eleget tenni.

Magyarországi telephelyeink Mosonszolnokon és Győrladaméron találhatók, a Nyugat-Dunántúli régió egyik legnagyobb munkáltatójának számítunk.

Amit itt csinálunk, azt máshol nem tudják az országban.

Munkánk nyomán számos autómárka modelljei válnak biztonságosabbá és kényelmesebbé – Magyarországon többek között csomagtér-elválasztó elemek, szélvédő- és oldalablak árnyékoló rendszerek, valamint napfény- és panorámatetők gyártásával foglalkozunk, speciálisan felső kategóriás és luxusautók számára.

Van lehetőségem a szakmai fejlődésre és előrelépésre.

Munkatársaink számára nemzetközi környezetben kínálunk kihívást jelentő feladatokat, előrelépési és fejlődési lehetőséget. Büszkék vagyunk rá, hogy vállalati filozófiánkat képesek vagyunk megvalósítani és ezt munkatársaink szakmai hozzáértésének és elkötelezettségének köszönhetjük.

Itt nemcsak holnap, hanem évek múlva is lesz munkám.

Stabil, nemzetközi háttérrel rendelkezünk, és fontosnak tartjuk, hogy termelési folyamatainkat, eszközeinket folyamatosan korszerűsítsük. Munkatársaink számára hosszú távú lehetőséget kínálunk modern, barátságos környezetben.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink