Mezőgazdaság hatékonyan és felelősen
A Bold Agro Kft. Magyarország egyik leghatékonyabb növény-, gyümölcstermesztő és sertéstenyésztő agrárvállalkozása, mely elkötelezett a hatékony és felelős mezőgazdasági termelés mellett.

A vállalkozás 100 %-ban magyar tulajdonú, székhelye Derecske. Több mint 150 embert foglalkoztat folyamatosan. Gazdálkodása stabil, árbevétele évről évre növekszik, miközben jelentős fejlesztéseket és beruházásokat valósít meg.

Missziónk és víziónk

A világ növekvő népességének élelmiszerrel való ellátása a mezőgazdaságot új kihívás elé állítja. Míg néhány évtizeddel ezelőtt 1 hektár mezőgazdasági területről 2 ember élelmiszerrel történő ellátását kellett biztosítani, addig ma már 4 emberét, és ez tovább nő. A mezőgazdaság szereplőinek olyan megoldásokat kell közösen kialakítaniuk és megvalósítaniuk, amelyekkel a népesség élelmiszerellátása fenntartható módon biztosítható.

A Bold Agro Kft. az élelmiszer előállítási folyamata során felelősséget érez a fenntartható mezőgazdasági termelés kialakításáért és megvalósításáért. Ennek érdekében az alábbi főbb szempontok érvényre jutása mellett működünk:

- Növeljük a hozamokat a gazdasági optimum figyelembevételével;
- A termelésünk során felhasznált inputanyagokkal úgy gazdálkodunk, hogy az ökológiai lábnyomunk a lehető legkisebb legyen;
- Innovatív technológiákat fejlesztünk és adaptálunk, annak érdekében, hogy hatékonyságunkat növeljük a környezetünk védelme, állapotmegóvása mellett;
- Az általunk előállított termékek élelmiszerbiztonsági követelményeit túlteljesítjük ugyanúgy, mint az általunk tartott haszonállatok állatvédelmi és állatjóléti előírásait;
- Betartjuk a ránk vonatkozó szabályozásokat és előírásokat, mint ahogy az üzleti partnereinkkel kötött szerződéseinket és megállapodásainkat;
- Fontos célunk, hogy a cég belső érdekeltjei és külső partnerei megbízható és felelős vállalatként tekintsenek a Bold Agro Kft.-re.

Mit jelent a Bold Agro Kft. neve?

A „bold” egy angol kifejezés, mely bővülést, határozottságot és merészséget jelent, az „agro” pedig mezőgazdaságot. A Bold Agro tehát mindazt jelenti, amit az elmúlt években elértünk. Magában foglalja a folyamatos fejlődést, az elért eredményeinket és a jövőbeli terveinket. Célunk, hogy sikeresebb agrárvállalkozássá váljunk.

Cégünk egyik legfontosabb értéke elkötelezett munkatársaink. Ezért történik minden fejlesztés és képzés. Nagyon fontos a hatékonyság iránti szenvedély, amely kezdetektől jelen volt cégünk életében a céget alapító Szabó Imre révén, aki mindig arra kereste a választ, hogy hogyan csinálhatnánk még jobban. Mára ez a cég alapértékévé vált és cégünk fő motorja. Fontos értékünk a tudásalapú mezőgazdaság.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink