Virágot a világnak!

2013-ban született meg egy olyan virágoskert gondolata, melyet kisebb-nagyobb, színes kerámiavirágok díszítenek. Realisztikus, mégis fantáziadús virágokat kezdtem készíteni, amelyek zöld növények mellé szúrva színestik otthonod. Boltomban egy egész virágosrét színkavalkádot találsz, ahol egyedi módon ötvözzük a kerámiavirágokat virágkötészeti technikákkal, és így készítünk különleges dekorációkat.

?Kerámia virágok??

Bokréta. Maga a szó önmagában csupán egy csokor virágot jelent.  Valakinek azonban egy örömteli percet adhat egy hosszú nap után - a köszönet, a hála, vagy épp a bocsánatkérés kifejezéseként.

A mi virágaink - a mezei virágoktól eltérően -, kerámiából vannak. A színpompás virágkavalkád, különböző színű és formájú bóbitáival meghitté, otthonossá varázsolja a kertek egyszínű zöldjét, és vidám hangulatot csempész a nappalikba. A csokrokra tekintve bizakodás és optimizmus költözik belénk, egy szürke nap után is! Ráadásul olyan helyeket is díszíthetünk velük, ahol az élő virág – különféle okokból - nem maradna meg…

A virágok megformázása magának az alkotónak is különleges élmény, hiszen mindegyik egy kicsit másképp sikerül, azaz egyedülállóak, megismételhetetlenek… Ebben is a Természet munkáját idézik, mely sosem hoz létre két egyforma élőlényt.

A képeken látható kompozíciók, ötletek, kedvcsinálók, de valójában mindenki ízlése szerint összeállíthatja saját kis bokrétáját, díszítheti kertjét, vagy különleges eseményekre is választhat belőlük, mint pl. Karácsony, születésnap, esküvő.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink