A BIONIKA Medline Kft. 33 éve az emberi szervezetbe ültethető implantátumok fejlesztésére, gyártására és kereskedelmére szakosodott a fogászat, szájsebészet, traumatológia, ortopédia és a mozgásszervi rehabilitáció területén.

A BIONIKA Medline Kft. kutató-fejlesztő, gyártó és forgalmazó cégként egyaránt jelen van a fogászat, szájsebészet, traumatológia, ortopédia és rehabilitáció területein. Több mint 33 éves működésünk alatt, több mint 25.000 féle terméket fejlesztettünk, melyek célja, hogy visszaadják a páciensek boldogságát, azáltal, hogy segítik, megkönnyítik és támogatják a fogászati implantációval foglalkozó szakemberek munkáját.

A BIONIKA nap, mint nap az innováció, minőség, vevőelégedettség és környezettudatosság jegyében dolgozik. Termékeinket tapasztalt szakemberek bevonásával fejlesztjük, a folyamatosan változó piaci trendeknek és igényeknek megfelelően. A BIONIKA termékek minőségét a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja. A vállalat az MSZ EN ISO 9001 és az MSZ EN ISO 13485 minőségirányítási rendszer szerint működik. Az általunk gyártott termékek CE jellel rendelkeznek, melyeket a NEOEMKI tanúsít.

Egy vagy kétfázisú fogászati implantátumot, felépítményt, fogászati implantációs műszert, csontpótló titánhálót vagy CAD/CAM technológiával készült fogművázat keres? Biztos lehet benne, hogy a BIONIKA kínálatában megtalálja a munkájához szükséges eszközöket.

Nyitott pozícióink