BioEssence - természetesen rád szabva...
7 éve sikeresen működő, étrend-kiegészítőket és gyógynövényes termékeket előállító és forgalmazó magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk. Termékeinket fitoterapeuta szakember segítségével készítjük. Kollégáinkat megbecsüljük és támogatjuk, hisz az ő sikerük a mi sikerünk alapja.

Tudod milyen jó osztozni a sikerben? Szeretnénk veled is megosztani...

Van egy céges kutyánk: Sanyi. Segítünk a kollégáknak, hisz az ő sikerük egyben a cég sikere is. Együtt megyünk és támogatjuk egymást, együtt ebédelünk, szeretjük az új irodánkat: tágas, világos és barátságos. Legfőbb erényünk az őszinteség. 6 órában dolgozunk és amit lehet ebből ki is hozzuk. Hétvége a családé, hisz ez a legfontosabb. Termékeinkkel segítünk és imádjuk, ha visszaigazolják ügyfeleink ezt.

Telefonos értékesítőket keresünk. Sikeres kollégáinknak kiemelkedő fizetéssel háláljuk meg munkájukat.

❗️ÚJ KOLLÉGÁKAT KERESÜNK TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐNEK - Új, nagyobb és modernebb irodánkba❗️ A telefonos értékesítés a legnehezebb és egyben a legszebb hivatás a kereskedelem területén. ?NÁLUNK MÉGIS KÖNNYEDÉN SIKERES LEHETSZ!? Segítünk, hogy a legjobbat ki tudd hozni magadból és jó fizetést keress. Nem számít ha korábban rémhíreket hallottál (Jutalékos rendszer, ki nem fizetett munkabér, hétvégi munka,... sorolhatnánk!) NÁLUNK A FIX TÉNYLEG FIX! A NAPI HAT ÓRA, TÉNYLEG HAT ÓRA! A JÓ HÍRÜNK AZ, HOGY VAN EGY HELY SZÁMODRA IS! Egyre keresettebb és népszerűbb étrend-kiegészítőink bemutatására és értékesítésére keresünk ESZES, TALPRAESETT, HATÁROZOTT, VIDÁM kollégát, aki szeretne napi hat órában is jól keresni! és ezért megmutatja mennyire kitartó és életrevaló.

Miért szeretnek nálunk dolgozni a kollégák? Nyíregyháza belvárosában dolgoznak, hétfőtől – péntekig napi max. 6 órát, a hétvége a pihenésé, a családé.

✅Mert a teljesítményt fizetésemeléssel jutalmazzuk. Legalább havi bruttó 161.000.- Ft a fizetésük, de van, aki nettó 180.000 Ft-ot is hazavisz. ✅Mert végre kiszámítható anyagi biztonságban élnek. Fix fizetésük van! ✅Mióta nálunk dolgoznak sok dolog megoldódott az életükben. Nyugodtabbak lettek, felújították a házukat, végre eljutottak nyaralni, lecserélték a bútoraikat vagy munkanélküli helyett aktív dolgozóként mentek nyugdíjba. ✅Mert van fizetett szabadság, táppénz. ✅Mert mindenkit támogatunk a tanulásban, önfejlesztésben, céljai elérésében.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink