A BEKOMOLD Szerszámgyártó Kft a németországi központú, multinacionális BERICAP cégcsoport tagja. A BERICAP csoport a világ piacvezető műanyag zárókupakgyártó vállalatainak egyike. Világszerte 25 gyárral, 21 országban van jelen, lefedve Európát, a közel-keleti régiót, Afrikát, Ázsiát, illetve Észak- és Dél-Amerikát.  A cégcsoport gyártóegységeit három K+F központ támogatja, lehetővé téve a folyamatos innovációt, és saját szerszámgyártó üzeme, a budapesti BEKOMOLD Kft., ahol a legmodernebb megmunkáló eszközökkel, minőségi alapanyagokból készülnek a cégcsoport világszínvonalú fröccsöntő szerszámai.

Ezek a kizárólag nálunk készült szerszámok biztosítják a cégcsoport számára azt a jelentős piaci előnyt, hogy egységes minőséget képes biztosítani vevőinek világszerte, legyen szó bármely gyártóegységéről, desztinációtól függetlenül.

A multinacionális háttér nem csak a legmodernebb géppark kialakítását és a folyamatos fejlődést biztosítja, hanem a stabil, kiszámítható és folyamatos felvevő piacot is, ami dolgozóinknak hossztávú, biztos munkahelyet jelent, immár több mint 30 éve.

Fő profil

A BEKOMOLD Kft magas technikai színvonalú, precíziós fröccsöntő szerszámokat gyárt a legkülönbözőbb piacokra szánt műanyag kupakokhoz. Az élelmiszeripari üdítős, ásványvizes, tejtermékekre vagy étolajokra, ketchupra, majonézre kerülő kupakoktól az autóipari termékek, vagy a vegyszereken, agrokemikáliákon megjelenő kupakokon át egészen az e-cigaretták számára vagy a gyógyszeripar számára gyártott kupakokig.

Százmilliós szériákhoz alkalmas szerszámokat gyártunk, akár 96 fészkes, emeletes verzióban, olyan követelményeknek megfelelve, mint a hosszú élettartam, vagy a lehető legrövidebb ciklusidő.

Ennek megfelelően a BEKOMOLD Kft. saját infrastruktúrájának folyamatos fejlesztésével biztosítja a tartósan magas színvonalú termelést, és a legszigorúbb konstrukciós, higiéniás és biztonsági követelményeknek történő megfelelést.

Korszerű gyártó rendszerek, rendszer elemek és technológiai megoldások alkalmazásával hatékonyan, gyorsan és megbízhatóan tudja kielégíteni a BERICAP gyárak igényeit.

Csapatunk

A BEKOMOLD Szerszámgyártó Kft alkalmazotti létszáma mára meghaladja a 150 főt. A szakmailag magas színvonalon teljesítő csapatban kiválóan kiegészíti egymást a fiatalok lendülete és fejlődési igénye, valamint az évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák tudása.

Az előzőhöz járul hozzá a vállalat modern gépparkja és a magas minőségű gyártó eszközök. A kellemes munkakörnyezet megteremtése és ennek megtartása a minőség elengedhetetlen eleme. A BEKOMOLD Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden munkatársa részére biztosítsa a megfelelő munkakörnyezetet és a folyamatos fejlődést, a szakmai képzés és készségeik fejlesztésének lehetőségét.

A szakmai profizmuson felül fontos számunkra, hogy egy összetartó és egymást támogató csapatban dolgozzunk, ahol mindenki jól érzi magát, ezért rendszeresek nálunk a közösségépítő programok, a közös élmények és a céges rendezvények. Házi versenyek keretein belül főzünk, pingpongozunk vagy lábteniszezünk, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a munkatársainkkal akár munkaidőn túl is.

Itt érhetsz el minket

Nyitott pozícióink